Berichten

Berichten.png

Hoe gebruik je het?

Wissel op een eenvoudige manier beveiligde berichten uit met alle personen uit je netwerk. Stuur berichten tussen computers, tablets en smartphones vanuit de desktop versie van het platform of de app. Dankzij push-notificaties word je direct op de hoogte gehouden. De ingebouwde voorleesfunctie zorgt ervoor dat berichten voorgelezen kunnen worden. Zoek snel gebruikers of berichten op middels de zoekfunctie en stel je aan- of afwezigheid in. Daarnaast bestaat via de desktop versie de mogelijkheid om bijlagen toe te voegen en groepsberichten te sturen. Op deze manier kun je zowel op desktop als op mobiele apparaten snel en gemakkelijk berichten sturen.

Wat levert het op?

Door de mogelijkheid berichten te sturen via zowel de app als desktop is hulp altijd binnen handbereik, waar en wanneer je dat wil. Communicatie via Berichten is naast gebruiksvriendelijk ook volkomen betrouwbaar en veilig. Daardoor dient het als een volwaardig en veiliger alternatief voor bijvoorbeeld WhatsApp, e-mail of Skype.

contact.original.png

Probeer het zelf!

Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.