Label Cliënten

Grip krijgen op eigen leven

Bij andere portalen kan je vanaf de tribune meekijken.
Bij Jouw Omgeving sta je op het veld en ben je zelf aan de bal.

veilig.width

Veilige communicatie

Minder praten en toch meer delen

Lees meer

eigenregie.width

Eigen regie

Jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek

Lees meer

jouwomgeving.width

Zorginhoudelijke modules

Aan jezelf werken is online leuker

Lees meer

Eigen kracht

Hulpverlening heeft het meeste effect als je zélf aan het roer staat. Je beslist mee over invulling, verloop en duur van de hulpverlening.

Bij Jouw Omgeving geloven we dat ieder mens in staat is op zijn eigen niveau en binnen eigen mogelijkheden regie te voeren, ook als je bijvoorbeeld de taal niet goed spreekt, een verstandelijke beperking hebt of 90+ jaar bent. Iedereen kan meedoen!

Minder praten en toch meer delen

Een therapeut bezoeken is best wel confronterend en spannend. Met Jouw Omgeving kunnen je (ook) op eigen terrein contact maken.

Praten gaat lang niet alle cliënten even makkelijk af. Bij een behandeling is praten handig, maar wat als je face-to-face moeilijk woorden kunnen geven aan je gevoelens en gedachten?

Jouw Omgeving is dan een uitkomst, want het gaat de meeste mensen veel gemakkelijker af om online te delen wat hen bezighoudt. Zo geven ze zorgprofessionals bovendien andere aanknopingspunten voor gesprekken, wat het praten tijdens de face-to-facesessies weer makkelijker maakt. Laagdrempeliger is het in ieder geval!

3

Jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek

Voor veel cliënten is het een uitdaging om grip te krijgen op hun eigen ontwikkeling. Met al die papieren raak je de draad immers zo kwijt. Jouw Omgeving helpt je daar enorm bij. Het is fijn om een goed overzicht te hebben van alles wat er gebeurt.

Je kunt altijd en overal inloggen. Vragen hoeven niet meer te worden opgespaard voor een volgende sessie. Je stelt ze gewoon tussentijds via Berichten of Chat. Op deze manier kun je op ieder gewenst moment je hart luchten, dingen nalezen of om hulp vragen.
Via Jouw Omgeving ontstaat er interactie wanneer je daar behoefte aan hebt. Op die manier geven alle extra contactmomenten – hoe klein en simpel ook – een nieuw soort diepgang aan het zorgproces.

Alle betrokkenen breng je eenvoudig op de hoogte van jouw situatie. En ze kunnen je voortgang volgen. Ze leren een andere kant van jou kennen. Zo draagt Jouw Omgeving thuis bij aan meer contact en begrip.

Smaakk dashboard v3

Aan jezelf werken is online leuker

Onze bieb staat boordevol leuke en nuttige video’s, documenten en interactieve hulpmiddelen. Deze zijn altijd beschikbaar op momenten waarop het je goed uitkomt of als je ze nodig hebt. Zo vul je bijvoorbeeld snel een stemmingsmeter in als je van een vervelend gesprek terugkomt. Of doorloop je een hoofdstuk met uitleg over ADHD in je achtertuin.

De voordelen

Een herkenbare en vertrouwde omgeving voor alle betrokkenen

  • Alle betrokkenen vanuit één plek inzichtelijk
  • Personaliseer en maak Jouw Omgeving helemaal van jou
  • Berichten uitwisselen op een laagdrempelige en veilige manier
  • Houd een dagboek bij en kies zelf met wie jij je verhalen deelt
  • Op je mobiel zijn meldingen en berichten binnen handbereik
  • Laat teksten voorlezen door de ingebouwde voorleesfunctie
  • Blijf op de hoogte van gebeurtenissen via Meldingen
  • Beveilig en bescherm je gegevens met een SMS code
contact.original.png

Probeer het zelf!

Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan een inspiratiesessie met onze productexperts. Ze laten je zien hoe het platform werkt en wat de toekomst van digitale zorg bij jouw organisatie kan zijn. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.