Cliëntgericht dossier

In Jouw Omgeving werken professionals, de cliënt en het netwerk op dezelfde plek samen aan één zorgplan, dat ook echt één plan blijft. In het dossier staan zaken als het Persoonlijk Plan (hulpverleningsplan of behandelplan), gespreksverslagen en een afsprakenblad. De cliënt kan deze gegevens zelf inzien. Uitgangspunten zijn transparantie en cliëntgerichtheid.

dossier.png

Van intake tot eindevaluatie

Jouw Omgeving faciliteert met Dossier het volledige zorginhoudelijke primair proces. Alle fases van het traject (van intake, behandeling/begeleiding, tot evaluatie en afronding) worden met dossierformulieren in Jouw Omgeving ondersteund. Alle betrokkenen worden met Meldingen direct op de hoogte gesteld van updates in het dossier. Door de meldingen en doordat het dossier voor de cliënt en eventuele verwanten direct inzichtelijk is wordt de zorg heel transparant. Dit vergroot het vertrouwen, de samenwerking en de eigen regie van de cliënt.

Gedurende de Behandelings- of Begeleidingsfase van de cliënt is het mogelijk om het Werkplan te gebruiken voor het opstellen van Doelen met bijbehorende Acties én hierop te Rapporteren en te Evalueren. Daarbij biedt Jouw Omgeving de mogelijkheid om Hulpmiddelen, Zorginhoudelijke modules en communicatiemogelijkheden in te zetten, zaken die ondersteunen bij het werken aan doelen.

zorgpad.png
form.png

Dossierformulieren

Eén plek voor alle zorggerelateerde formulieren van de cliënt.

upload.png

Documenten uploaden

Upload eigen bestanden in het dossier van je cliënt.

dossier.png
op-maat.png

Inrichten formulieren

Wij helpen je met het inrichten van Dossier in Jouw Omgeving, passend bij jullie werkproces.

ecd-sync.png
op-maat.png

ECD-synchronisatie

Hou alle cliëntgegevens bij elkaar en toon het dossier uit je ECD in
Jouw Omgeving.

communiceren.png

Communicatie

Wanneer je gebruikmaakt van Dossier maak je automatisch gebruik van communicatie via Jouw Omgeving. Ontdek hoe je met Jouw Omgeving communiceert met je cliënt en hun sociale netwerk.

Classificaties

In het Dossier kunnen Classificaties ingezet worden vanuit de CAP-J, voor het jeugddomein. De aandachtsgebieden waar de cliënt volgens het Persoonlijk Plan actief mee aan de slag gaat zijn te koppelen aan een Werkpunt (doel) in het Werkplan, zodat de cliënt gestructureerd aan de slag kan met zijn of haar aandachtsgebieden.

voortgang.png
begeleiden-behandelen.png

Begeleiden en behandelen

Wanneer je gebruik maakt van het cliëntgerichte dossier, maak je automatisch ook gebruik van begeleiden en behandelen via Jouw Omgeving. Bekijk hoe Jouw Omgeving jou kan helpen met het begeleiden en behandelen van cliënten.

Digitaal ondertekenen

Het is mogelijk in het Dossier per Dossierformulier aan te geven of een digitale akkoordverklaring van toepassing is. De zorgprofessional kan personen aanwijzen die akkoordverklaring moeten geven. Idealiter is dit de cliënt zelf, maar als de cliënt minderjarig is is dit meestal de ouder/voogd. Digitaal ondertekenen biedt daarbij procesondersteuning. Op het moment dat er een akkoordverklaring gegeven moet worden kan het Dossierformulier namelijk niet de status ‘definitief’ krijgen als het akkoord niet is gegeven.

eigen-beheer.png
implementeren-website.png

Ondersteuning bij implementatie

Implementatie van blended behandelen en begeleiden begint niet pas na oplevering van het platform. Onze aanpak onderscheidt zich doordat wij niet alleen aandacht hebben voor de praktische en technische implementatie (‘hoe werkt het platform’), maar ook begeleiding bieden om te zorgen dat het werken met Jouw Omgeving ingebed wordt in de werkprocessen, structureel onderdeel wordt van de behandeling of begeleiding en zorgprofessionals zich competent voelen om blended te behandelen of te begeleiden.

en nog veel meer...

2e lijns support

Ondersteuning aan de eerstelijns-helpdesk van de organisatie bij complexere vragen en problemen.

Hosting

Hosting van de installatie op een veilige server, zodat gegevens écht veilig blijven.

Doorontwikkeling

Jouw Omgeving wordt continu doorontwikkeld om het platform nóg beter te maken.

Aankondigingen

Deel belangrijke berichten via het platform door middel van platformbrede aankondigingen.

Twee-factor-authenticatie

Beveilig en bescherm je gegevens met een extra authenticatie-laag via SMS.

Meldingen

Blijf op de hoogte van activiteit binnen het platform via meldingen of e-mail.

Werken met Jouw Omgeving

Ontdek en leer middels e-learning hoe Jouw Omgeving werkt en wat je er allemaal mee kunt.

Readspeaker

Laat teksten, zoals een rapportage, voorlezen door middel van de ingebouwde voorleesfunctie.

contact.png

Probeer het zelf!

Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.