Veilig communiceren

Zelf bepalen op welke manier je in contact blijft met je hulpverlener of netwerk? Online communicatie tussen cliënt, netwerk en zorgorganisatie moet makkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. En volkomen betrouwbaar.

Het moet een volwaardig, beveiligd alternatief bieden voor bijvoorbeeld WhatsApp, e-mail of Zoom. Jouw Omgeving faciliteert alle communicatie tussen de cliënt, hulpverlener en het netwerk. Natuurlijk op een snelle, eenvoudige en veilige manier.

communiceren.png

Doing digital of Being digital

Leer over het verschil tussen het 'slechts' digitaliseren van taken versus een diepere integratie van digitale mogelijkheden, met focus op menselijke connectie en cliëntgerichte zorg. Maak zorgverlening effectiever en efficiënter. En verbeter tegelijk de toegankelijkheid en kwaliteit.

Blended hulpverlening

Blended hulpverlening is een combinatie van face-to-face afspraken en online contactmomenten. Bij blended is zowel synchroon (tegelijk) als asynchroon (op verschillende momenten) contact van belang.

Via Chat en Beeldbellen wordt synchroon gecommuniceerd. Gebruikers kunnen op een toegankelijke en gebruiksvriendelijke manier met elkaar communiceren via 1-op-1 en -groepsgesprekken.

Via Berichten wordt asynchrone communicatie op een laagdrempelige, snelle en veilige manier mogelijk. Hier kan er met alle gebruikers uit het netwerk (of met groepen) berichten worden uitgewisseld.

Samenwerken2.png
chat.png

Chat

Eenvoudig 1-op-1 groepschats starten

Lees meer

Berichten.width

Berichten

Berichten uitwisselen op een laagdrempelige en veilige manier

Lees meer

beeldbellen.width

Beeldbellen

Communiceer 1-op-1 of met een groep via de geïntegreerde beeldbeloplossing

Lees meer

nieuwsgroepen.png

Nieuwsgroepen

Deel nieuws, faciliteer communicatie in een woongroep of zet een kennisgroep op

Lees meer

jouwomgeving.width

Welkomstmodule

Creëer je eigen welkomstpakket om cliënten en verwanten in jouw organisatie te verwelkomen

Lees meer

jo-app.png

Jouw Omgeving app

Op je mobiel zijn meldingen en berichten binnen handbereik

Lees meer

veilige-berichten.png

Samenwerken in een vertrouwde omgeving

Wie in een zorgtraject belandt, komt terecht in een afhankelijke positie. Daarom is transparantie en inzicht in alle betrokkenen rondom dit traject extra belangrijk. Jouw Omgeving biedt deze transparantie door een overzicht te tonen van alle personen die bij de cliënt betrokken zijn. Denk bijvoorbeeld aan zorgprofessionals, verwanten en netwerk.

De cliënt kan zelf personen uitnodigen om (kosteloos) mee te kijken of actief samen te werken aan doelen en acties. Ook kan elke gebruiker zelf zijn omgeving personaliseren.

Een herkenbare en persoonlijke uitstraling is belangrijk om zo prettig mogelijk te werken aan je doelen. Het platform van Jouw Omgeving wordt daarom ingericht met de huisstijl van de zorginstelling.

eigen-installatie.png

Eigen online omgeving

Een herkenbare en vertrouwde omgeving voor alle betrokkenen

Personen.png

Personen

Alle betrokkenen vanuit één plek inzichtelijk

Personalisatie.png

Personalisatie

Personaliseer en maak Jouw Omgeving helemaal van jou

announcement.width

Aankondigingen

Deel belangrijke informatie via het platform door middel van platform-brede aankondigingen

readspeaker.width

Readspeaker

Laat teksten, zoals een rapportage, voorlezen door middel van de ingebouwde functionaliteit

meldingen.width

Meldingen

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in het platform

Begeleiden & behandelen

Jouw Omgeving faciliteert naast veilige communicatie ook online begeleiding en behandeling. Ontdek hoe Jouw Omgeving jouw zorgorganisatie hierbij kan ondersteunen.

Ondersteuning bij implementatie

Ga de digitale transitie met vertrouwen tegemoet! Het team van Jouw Omgeving ondersteunt op elk niveau van de zorgorganisatie. We helpen in het succesvol implementeren van integrale zorgverlening.

contact.original.png

Probeer het zelf!

Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan een inspiratiesessie met onze productexperts. Ze laten je zien hoe het platform werkt en wat de toekomst van digitale zorg bij jouw organisatie kan zijn. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.