Koppelingen

Met een integratie koppelen we jouw ECD/EPD aan Jouw Omgeving zodat gebruikers, zorggegevens en afspraken uitgewisseld kunnen worden. Doordat cliënten en verwanten in Jouw Omgeving actief mee kunnen werken aan bijvoorbeeld verslaglegging bevorderen we eigen regie, zelfsturing en samenwerking. Voor de zorgprofessional voorkomt een goede integratie dubbel administratief werk en resulteert het in een prettigere gebruikerservaring. Alle informatie staat op één plek bij elkaar. De ervaring van 'meerdere systemen naast elkaar' met eigen inloggegevens is verleden tijd.

Visievorming.png

Synchronisatie van gebruikers

Jouw Omgeving biedt mogelijkheden om gebruikers te synchroniseren via verschillende koppelingen. Voorbeelden van koppelingen met een EPD/ECD zijn ONS, PlanCare en Regas. Ook heeft Jouw Omgeving een eigen API, waardoor andere softwaresystemen gemakkelijker met Jouw Omgeving kunnen communiceren.

Het maken van een nieuwe koppeling is altijd maatwerk. Wij nemen dan ook de tijd om een koppeling zo optimaal mogelijk in te richten en volledig door te testen voor livegang, in nauwe afstemming met de collega-leverancier(s).

gebruikerssync.png
veiligheid-banner.png

Veiligheid en privacy voorop

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en privacy. We zijn NEN- en ISO-gecertificeerd, voldoen aan de AVG-richtlijnen en aan meerdere webstandaarden. We zijn trots op het behalen van het MedMij-label, hetgeen betekent dat Jouw Omgeving voldoet aan de strenge MedMij-voorwaarden om als Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) aangemerkt te worden. Kom meer te weten over veiligheid en privacy in Jouw Omgeving.

Inzage in afspraken en dossier

Door de integraties met het ECD/EPD biedt Jouw Omgeving een toegankelijk cliëntportaal. Doordat de cliënt vanuit Jouw Omgeving direct inzage heeft in zijn Dossier en Afspraken uit het bronsysteem wordt het Dossier écht van de cliënt en is het niet meer alleen een middel voor de zorgprofessional. Transparante dossiervoering geeft duidelijkheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid: de cliënt ziet wat er wordt geschreven en uit welke documenten het dossier bestaat.

inzage-dossier-afspraken.png

2-weg synchronisatie

Een stap verder dan inzage is de mogelijkheid van 2-weg synchronisatie. Dit houdt in dat informatie die in Jouw Omgeving wordt geplaatst direct doorvalt naar het ECP/EPD en vice versa. Dat voorkomt fouten en vergroot het gebruiksgemak, doordat er niet meer gekopieerd en geplakt hoeft te worden tussen meerdere systemen. Bovendien worden rapportages en andere gegevens toegankelijk voor de cliënt en verwanten. Omgekeerd kunnen rapportages van cliënt of verwanten, gemaakt in Jouw Omgeving, direct weggeschreven worden in het ECD/EPD. Hiermee wordt Jouw Omgeving als integraal platform optimaal benut. We bieden deze integratie voor Rapportages.

twee-wegs-sync.png
contact.png

Probeer het zelf!

Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.