2 november 2015

Jouw Omgeving op VGCt Najaarscongres 2015

Donderdag 12 en vrijdag 13 november zijn wij aanwezig op het Najaarscongres VGCt 2015. Wij presenteren hier ons platform voor zorginstellingen, vrijgevestigden en kleine praktijken op de informatiemarkt. Daarnaast zullen we ook een demonstratie verzorgen van ons behandelprogramma Doepressie.

Dit jaar staat het najaarscongres in het teken van de positieve kant van de mens met als thema Shiny happy people: "Van onbeheersbare hunkering en zelfverheerlijking tot gezond optimisme en veerkracht".

Op 12 november tussen 13.00-15.00u presenteert Jouw Omgeving de eHealthmodule Doepressie, het blended behandelprogramma van depressie voor jongeren van 14-23 jaar.

Tevens vindt u de stand van Jouw Omgeving op de informatiemarkt. Hier vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van de inzet van eHealth en Jouw Omgeving.