4 april 2016

Trots op Bertine Lahuis, zorgmanager van het jaar!

Afgelopen woensdag is Bertine Lahuis, bestuursvoorzitter van ggz-instelling Karakter in Ede verkozen tot Zorgmanager van het Jaar 2016. Wij zijn als Jouw Omgeving zeer trots dat een van “onze” bestuurders zo geeerd wordt met deze mooie prijs. 

Wij zeggen “onze” omdat dit toch een beetje is hoe het voor ons als Jouw Omgeving voelt. Karakter is als een van de zeven jeugdGGZ instellingen lid van het Expertisenetwerk Kinder en Jeugdpsychiatrie en een actieve ontwikkelpartner van Jouw Omgeving. Samen maken zij gebruik van ons platform en investeren zij in de ontwikkeling van nieuwe programma’s, daarbij leveren zij ook een grote inhoudelijke bijdrage. Samen met behandelaars van Karakter hebben wij bijvoorbeeld recentelijk het programma Straatwijzer ontwikkeld, een prachtig psycho-educatie programma voor LVB jongeren en hun ouders.

Vanuit dit partnerschap hebben wij Bertine leren kennen als een innovatieve en vooruitstrevende bestuurder die kwaliteit van zorg zeer hoog in het vaandel heeft staan. Dit blijkt ook uit de grote slag die op dit moment bij Karakter wordt gemaakt om binnen de aankomende twee jaar Jouw Omgeving breed in te zetten voor nagenoeg de gehele organisatie. In een mooi interview dat wij twee jaar geleden met Bertine hebben afgenomen komt dit beeld terug, ze spreekt hierin met veel vertrouwen over de voordelen die door middel van innovatieve oplossingen te behalen zijn maar geeft ook aan dat dit een proces is en dat de opbrengsten zullen volgen op de investeringen.

Wij zijn in ieder geval heel trots op deze geweldige prestatie, Bertine gefeliciteerd!

Lees hier het artikel in Zorgvisie: http://www.zorgvisie.nl/Kwaliteit/Nieuws/2016/3/Bertine-Lahuis-zorgmanager-van-het-jaar/

Lees dit interview hier met Bertine Lahuis: https://www.jouwomgeving.nl/ervaringen/nu-investeren-de-opbrengsten-komen-later/