4 mei 2016

Jouw Omgeving in de finale van Europese eHealth competitie!

himss Jouw Omgeving is als één van vijf bedrijven door naar de finale van de Europese eHealth competitie. De winnaar zal 9 juni in Amsterdam tijdens de HIMSS eHealth week, het grootste eHealth evenement van Europa, bekend worden gemaakt.

De Europese eHealth competitie en eHealth week worden jaarlijks georganiseerd in het land dat voorzitter is van de Europese Unie. Dit jaar is Nederland voorzitter en zal het evenement van 8 tot 10 juni plaatsvinden in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

De Europese eHealth competitie is de grootste wedstrijd op dit gebied en trekt honderden deelnemers uit alle lidstaten van de EU. Jouw Omgeving is als finalist opgenomen in de categorie “Champions”, bedrijven die de start-up fase voorbij zijn en met serieuze opschaling bezig zijn. Specifieke criteria waar tijdens de selectie op wordt gelet zijn innovativiteit van de oplossing, implementatie bij eindgebruikers, en impact op korte termijn en meerdere vlakken (patiënten, professionals, economisch).

Wij zijn als Jouw Omgeving zeer trots op deze prestatie en gaan er tijdens de finale 100% voor!

Ter afsluiting de elevator pitch die wij ingediend hebben: “The most beautiful and engaging E-Mental Health platform for children, youths and people with intellectual disabilities. Empowering and activating patients and those around them by involving and enabling them. Allowing for cost-effective and efficient care.”