14 juli 2016

De Lichtenvoorde met Jouw Omgeving in de Volkskrant

lichtenvoorde

Het eerste artikel gaat over cliënt Mariska en hoe zij Jouw Omgeving gebruikt om zelf meer verantwoordelijkheid te kunnen nemen in haar zorgtraject. Het tweede artikel is een interview met Angela Scholten, manager bij De Lichtenvoorde, en gaat over haar ervaringen met innovaties en hoe deze kunnen helpen de cliënt centraal te stellen.

Wij worden als Jouw Omgeving blij van dit soort verhalen, omdat heel duidelijk wordt waar het ons om gaat: ICT inzetten als middel om het leven van cliënten beter te maken. In dit artikel wordt heel helder hoe Mariska en haar familie Jouw omgeving gebruikt en wat de meerwaarde voor hen is. Het mooiste vinden we nog dat zij zelf het initiatief voor dit artikel hebben genomen. De ouders van Mariska vonden het zo mooi wat Jouw Omgeving voor hen en hun dochter betekent, dat ze vonden dat dit gedeeld moest worden. Voor ons was dit een totale verrassing, fantastisch toch?

Angela Scholten is onlangs door ons geïnterviewd als onderdeel van onze “Ervaringsverhalen” serie: Ervaringen van cliënten, ouders, behandelaars en bestuurders. In deze interviews wordt hen gevraagd wat het gebruik van Jouw Omgeving hen in de praktijk heeft gebracht. Lees de ervaringen van Angela en heel veel anderen via: https://www.jouwomgeving.nl/ervaringen/