3 augustus 2016

Cliënt Cees Ligtelijn staat vanaf nu op eigen benen

cees ligtelijn

Na jaren van behandeling in allerlei verschillende situaties en locaties is onze eerste cliënt Cees Ligtelijn, eindelijk uit zorg.

5 jaar geleden leerden wij Cees kennen toen hij voor het eerst een account in Jouw Omgeving kreeg. Hij maakte zijn eigen profiel aan en voegde daar een foto en beschrijving aan toe om wat meer over zichzelf te vertellen: “Hoi, Ik ben Cees. Ik ben gek op dieren en auto's. Ik woon bij mijn ouders en ga naar school toe. Dat gaat meestal goed maar soms ook niet zo. Ik word dan vaak boos als dingen niet goed gaan dus daar wil ik aan werken.”

Helaas bleek Cees wel meer problemen te hebben en over de jaren heen heeft hij dan ook alle programma’s wel een keer doorlopen. Bijvoorbeeld Straatwijzer om meer te leren over hoe het is om een LVB te hebben, maar ook Dappere Kat tegen zijn angstproblemen en het Werkplan voor de inzet van allerlei tools uit onze bibliotheek. Na 5 jaar zijn wij blij om te melden dat Cees zelfstandig genoeg geworden is om zonder hulp verder te kunnen en zetten we zijn account op “alleen lezen”. Zo kan hij altijd nog terugkijken in zijn gegevens wanneer hij dat nodig heeft.

Cees Ligtelijn (“CL” voor cliënt) is natuurlijk geen echte cliënt maar een van onze Demo-accounts. Cees, Cheryl Lamers en Clemens Leuswijk waren onder behandeling van hun HulpVerleners; Hendrik Vrielink en Hylke Vink (alle namen dienen uitgesproken te worden met de Twentse tongval van onze oprichters). Jarenlang hebben zij ons geholpen om de mogelijkheden van Jouw Omgeving te laten zien tijdens trainingen, demonstraties en pitches maar nu is het tijd om de demo-omgeving op te schonen en Cees en zijn kompanen worden vervangen door een aantal nieuwe en inhoudelijke casussen. Op deze manier kunnen we met een schone lei beginnen en nog beter laten zien wat ons platform voor deze heel verschillende cliënten kan betekenen.

Wij zijn heel blij met de nieuwe vulling van onze demo-omgeving maar we gaan Cees en de rest wel een beetje missen. Cees, bedankt voor alles en veel succes!

Benieuwd naar onze nieuwe cliënten en wat Jouw Omgeving voor hen kan betekenen? Meld je aan voor een Demo-middag op dinsdag 6 september of dinsdag 4 oktober via demo@jouwomgeving.nl