9 januari 2017

Week van de Implementatie

week van de implementatie

Omdat wij gedegen implementatie hoog in het vaandel hebben staan, organiseren ook wij deze week een bijeenkomst rondom dit thema. In een webinar van een uur presenteren we de deelnemers de geleerde lessen rondom de implementatie van blended hulpverlening binnen zorginstellingen. Op welke manier grijpt de verandering in op de verschillende lagen in de organisatie, en wat kunnen betrokkenen op deze niveaus aan actie ondernemen om implementatie te laten slagen? Waar zitten de hobbels en hoe kom je daar voorbij? 


Het webinar bestaat uit een presentatie door Myriam Limper, senior adviseur blended hulpverlenen. Tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen via de chat. Ook deelnemen? Aanmelden kan tot 16 januari via deze link