2 oktober 2017

Jouw Omgeving op het Mobile Healthcare Congres

mHealth

Als partner staan wij donderdag 23 november op het Mobile Healthcare Congres in Media Plaza Utrecht. Het is het grootste congres over mHealth in de Benelux waar jaarlijks zo’n 750 professionals op af komen. Zeker met onze eerste mobiele apps een event dat we niet kunnen missen! 

Op het congres zullen vele bekende sprekers zijn zoals Erik Gerritsen (Secretaris-Generaal Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Myrah Wouters (Programmaleider eHealth Monitor Nictiz). Bekijk hier wie er allemaal komen spreken of laat je inspireren door het programma

Mobiele gezondheid

MHealth wordt op de website van het congres omschreven als ‘zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat, waardoor kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg worden verbeterd.’ Iets waar iedereen in de zorgsector hard aan werkt. Jouw Omgeving draagt hieraan bij door organisaties te faciliteren bij een moderne manier van zorgverlening binnen een veilige online omgeving waarin cliënten zelf de regie nemen over hun zorg of hulp. Onlangs namen we hierin een nieuwe stap met de introductie van onze eerste apps. Met de apps sluiten we nog beter aan op de dagelijks praktijk van cliënten. Het is nog maar het begin van een familie aan behandelapps die we de komende maanden zullen uitbreiden. Meer informatie over de apps vind je hier.

Gratis aanmelden!

Kom jij ook? Je kunt je HIER gratis aanmelden. Naast Mobile Healthcare kun je ook twee andere events bezoeken: Data Driven Healthcare en Ouderenzorg TECH. Ook deze evenementen zijn gratis en vinden plaats in de Media Plaza in Utrecht.  

Twijfel je nog? Bekijk dan hieronder de livestream van 2016: