14 november 2017

Webinar: Jouw hulp, op jouw moment, op jouw app

Webinar apps

Met de apps van Jouw Omgeving was eHealth nog nooit zo dichtbij. Dankzij de apps kun je nu nog beter werken aan jouw hulp en ondersteuning, waar en wanneer jij dat wilt. In september lanceerden we de eerste apps, het begin van een familie aan behandelapps.  

Leer meer over welke apps wij nog gaan maken, hoe ze werken en wat ze kunnen betekenen voor professionals, cliënten en hun naasten. Tijdens het webinar op 13 december van 11 tot 12 uur nemen we je mee in de mobiele wereld van Jouw Omgeving en beantwoorden live al je vragen.


Webinar bijwonen

Je kunt je online gratis aanmelden voor het webinar. Het webinar vindt plaats op 13 december van 11 tot 12 uur. Kijk voor meer informatie alvast hier. 

 


Zonder (technische) problemen het webinar bijwonen? Houd dan rekening met het volgende:

  • Een goede internetverbinding: Zorg voor een snelle internetverbinding. Dat zorgt voor helder beeld en goed geluid. Je kunt je snelheid controleren via deze speedtest. Minimale aanbevolen snelheid: 1 Mbps.
  • Up-to-date webbrowser: Je kunt het webinar via Chrome, Firefox, Safari, IE9+ en Edge volgen. Zorg er ook voor dat je webbrowser up-to-date is.
  • Adobe Flash Player – versie 11 of hoger.