12 december 2017

Maak kennis met supportmedewerker Judith

Introductie supportmedewerker

Misschien heb je al contact met haar gehad, zo niet dan stellen wij haar hier graag voor: Judith Bakker startte in november als supportmedewerker bij Jouw Omgeving. Sindsdien heeft zij al veel klantvragen beantwoord en nieuwe functionaliteiten getest. Judith stelt zich hieronder graag aan jullie voor.

Een vliegende start bij Jouw Omgeving

“Op maandag het laatste gesprek en de donderdag daarop meteen starten. Dat was met recht een vliegende start. Alles was snel geregeld en ik kon aan de slag, daar houd ik wel van! Nu een maand later kan ik zeggen dat zo’n start ook echt bij Jouw Omgeving past: een dynamisch bedrijf waar het prettig werken is.

Ik ben er trots op om te werken aan zo’n mooi platform voor de (jeugd)hulpverlening. Ik geloof heel erg in de kracht van blended behandelen en wat is er dan gaver om klanten te helpen om het platform zo goed en zo vaak mogelijk in te zetten. Als vrijwilliger bij Humanitas weet ik hoe groot de nood kan zijn in de jeugdhulpverlening, zowel qua problematiek van de jongeren als de werkdruk van de hulpverleners. Jouw Omgeving kan daar een hele mooie rol in vervullen.”

Bijdragen aan de jeugdhulpverlening

“Mijn loopbaan is heel divers. Ik ben begonnen als onderwijskundige met grote affiniteit voor IT. Daarna heb ik verschillende functies in grote IT-bedrijven gehad om vervolgens een eigen bedrijf te starten als trainer en ontwerper van blended leertrajecten. 

Ik zocht echter weer de gezelligheid van collega’s en een functie waarin ik een bijdrage kan leveren aan de jeugdhulpverlening, mijn kennis en ervaring met IT kan gebruiken en veel met klanten in contact kan zijn. Dat is gelukt bij Jouw Omgeving! Als cadeautje ben ik nu ondergedompeld in het Agile werken en dat bevalt mij goed. Ik kan er echt van genieten met hoeveel inzet en enthousiasme het ontwikkelteam het platform steeds beter en mooier maakt.”