24 februari 2017

Jouw Omgeving aanwezig op Zorg & ICT 2017

Jouw Omgeving bij Zorg & ICT

Van dinsdag 14 maart tot en met donderdag 16 maart staan we op de vakbeurs Zorg & ICT 2017 in Utrecht. Als voorloper op het gebied van eHealth mag Jouw Omgeving natuurlijk niet ontbreken op dit event. Je kunt ons vinden in Hal 11, standnummer F047, schuin tegenover theater 7. Klik HIER voor een plattegrond. 

Geen excuus om niet te komen, want de toegang is gratis! Klik HIER om je in te schrijven.

Zelf proberen

Natuurlijk vertellen wij je graag wat we allemaal doen bij Jouw Omgeving. Maar we vinden het vooral leuk om te laten zien. Op de stand kun je daarom in de schoenen van een client stappen en de nieuwste programma’s zelf proberen: 

  • ToM-E: Volg een superheldentraining voor het verbeteren van je sociale gedrag.
  • Ik ben speciaal: Krijg zicht op autisme en welke plek de diagnose inneemt in je leven.
  • Skribbel: Online dyslexiebehandeling tijdens een bezoek aan de dierentuin.

Dit zijn drie voorbeelden van programma’s die gebruikt kunnen worden in blended hulpverlening. Jouw Omgeving helpt zorginstellingen een perfect evenwicht te vinden tussen online hulpverlening (eHealth) en face-to-face contact. Dit zorgt voor efficiëntere zorgprocessen die bovendien beter aansluiten bij de huidige leefwereld van cliënten.

Over Zorg & ICT 2017

Zorg & ICT is hét jaarlijkse kennisplatform voor zorginnovatie. Dit jaar is het thema: De patiënt als partner. Dit thema sluit heel goed aan bij de visie van Jouw Omgeving. Bij Jouw Omgeving staat de cliënt altijd centraal. Het platform is primair gemaakt voor de cliënt, dit vaak in tegenstelling tot andere platformen. Cliënten vanaf 8 jaar kunnen er alles met betrekking tot hun hulpverlening vinden.