28 februari 2017

Robbert Slotman geeft webinar autisme op 21 maart

ToM-e_Training

Recentelijk hebben we, in nauwe samenwerking met het Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie, twee nieuwe prachtige programma’s gelanceerd voor kinderen en jongeren met autisme: ToM-e training en Ik ben speciaal. Tijdens dit webinar laat Robbert Slotman je de ins en outs zien van deze twee nieuwe programma's.

Na het webinar ben je volledig op de hoogte van de werking van deze programma's en hoe je deze in de dagelijkse behandelpraktijk kunt toepassen. Je kunt het webinar gratis volgen op 21 maart van 11:30-12:30 uur. Schrijf je nu in! 

Voor kinderen en jongeren

De ToM-e training en Ik ben speciaal zijn programma’s voor kinderen en jongeren met een diagnose op het autismespectrum. De ToM-e training helpt kinderen om hun sociale gedrag te verbeteren. Tijdens het webinar vertelt Robbert over de superheldenmaskers, glazen bollen en drones die avatar Tom kan verdienen door missies te voltooien.

Met Ik ben speciaal krijgen kinderen en jongeren beter zicht op autisme en welke plek de diagnose inneemt in hun leven. Tijdens het doorlopen van het programma kunnen jongeren een persoonlijke avatar samenstellen. Zowel qua innerlijk als uiterlijk met bijvoorbeeld hippe urban-, emo- of metaloutfits en voor de liefhebber zelfs een ridderkostuum.