23 maart 2017

Veel aandacht en interesse voor Jouw Omgeving tijdens vakbeurs Zorg & ICT

Zorg & ICT

Van dinsdag 14 maart tot en met donderdag 26 maart waren wij aanwezig op het congres Zorg & ICT in Jaarbeurs Utrecht. Op de stand lieten we onze nieuwste programma’s zien, kon men genieten van een nieuwe introductiefilm over Jouw Omgeving en deelden we de vernieuwde folder uit. Behalve veel gezelligheid was er ook veel belangstelling voor Jouw Omgeving en waren bezoekers onder de indruk van de hoeveelheid functies en de looks van het platform. Een congres is mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook om bij te kletsen met bestaande klanten!

Hieronder vertellen een aantal mensen van Jouw Omgeving over hoe zij de beurs hebben ervaren:


Ontmoetingsplek voor klanten

"Een hele drukke week voor het hele team, maar super waardevol, leuk en interessant! Veel mooie gesprekken gevoerd met bestaande en potentieel nieuwe klanten. Onze stand fungeerde als ontmoetingsplek voor onze klanten. De mensen maakten moeiteloos kennis met elkaar en onderling werden samenwerkingsverbanden al voorbereid. We zijn er trots op dat onze klanten zich bij Jouw Omgeving zo op hun gemak voelen dat ze onze stand ook een beetje als hun eigen thuisbasis zien. We zijn blij dat de Jouw Omgeving-familie zich op deze manier steeds verder uitbreidt!"

- Francisca van dijk - Implementatie coördinator 


Inhoudelijk sparren en inspireren

"Deze beurs is bij uitstek het middel om aan een breed publiek te laten zien welke mogelijkheden blended care biedt. Je merkt dat we een passende invulling geven aan actuele thema’s in de zorg. We kunnen concrete voorbeelden laten zien als het gaat om eigen regie en transparantie in de hulpverlening. Het is erg leuk om daar inhoudelijk over te sparren en elkaar te inspireren. Kortom: een groot succes!"

- Tom Nij Bijvank - Algemeen directeur


Interessant en leerzaam

"De sfeer op de beurs was alle dagen top. Het was heel leuk, maar ook spannend om zowel bestaande als potentiële klanten te kunnen ontmoeten. Verder heb ik twee interessante lezingen bijgewoond over co-design bij de ontwikkeling van eHealth en disruptief innoveren samen met cliënten. Leerzaam om te zien welk proces ontwikkelaars, zoals Jouw Omgeving, doorlopen om een goed en functioneel eHealth product neer te kunnen zetten." 

- Ilona Schoolderman – Stagiair content en implementatie


Kijkje in de keuken van anderen

"We hebben kwalitatief goede gesprekken kunnen voeren met geïnteresseerden en oud-bekenden. Het was zinvol om eens een kijkje in de keuken van anderen te nemen. Ook vond ik de sessie van Jethro Hardeman van Amerpoort over de toepassing van Virtual Reality om empathie bij mensen te ontwikkelen erg interessant."

- Myriam Lymper – Expert online hulpverlening


We hebben onze plek voor 2018 al gereserveerd. Tot volgende jaar!