20 april 2017

Dossieroplossing van intake tot nazorg (webinar)

Dossieroplossing

Maak op dinsdag 16 mei uitgebreid kennis met ons cliëntgerichte dossier en hoe het dossier het volledige primaire proces van de zorgorganisatie kan ondersteunen. Van intake tot persoonlijk plan en van gespreksverslagen tot eindevaluatie.  

Het webinar duurt ongeveer een uur van 11:00 – 12:00 uur en is weer gratis. Meld je daarom nu aan via deze LINK.

Transparantie

De dossieroplossing geeft een grote impuls aan de transparantie van het behandelproces. De behandelaars en betrokken begeleiders werken samen aan conceptverslagen en kunnen deze vervolgens publiceren. Na de publicatie is het verslag direct zichtbaar voor de cliënt en zijn/haar naasten. Het volledig transparante dossier vergroot de eigen regie van de cliënt over zijn/haar eigen behandelproces. 

Lees HIER het praktijkvoorbeeld van Reik, het expertise- en behandelcentrum in Noord-Nederland. 

Samenhang

Leer tijdens het webinar ook meer over hoe de verschillenden onderdelen van het behandelproces in het dossier samenhangen en de grote voordelen die dat biedt. Bijvoorbeeld hoe de Hoofddoelen uit het Persoonlijke plan ‘doorvalt’ naar het Werkplan. Met behulp van acties en hulpmiddelen krijgen deze doelen een concrete invulling waar naartoe gewerkt kan worden.


Nieuwsgierig? Meld je gratis aan!

Je kunt je HIER gratis aanmelden. Tijdens het webinar kun je direct vragen stellen via de chat, dus bereid je alvast voor. Bovendien nemen we het webinar op, zodat je deze nog een keer terug kunt kijken. 

Tip: Je kunt het vorige webinar over autisme ook terugkijken!