17 mei 2017

Samenwerken is een E-Health Essential

Ehealth Essentials

Wat is essentieel voor een goede inzet van e-health? Tijdens het E-health Essentials congres op 14 juni leer je hoe je e-health succesvol en doelgericht kunt inzetten. Niet alleen ten behoeve van de cliënt, maar ook om als zorgprofessional efficiënter te werken. 

Essentieel voor e-health

Organisatieveranderingen in het algemeen zijn lastig. Het implementeren van e-health vereist ook een organisatieverandering die vaak lastiger is dan gedacht. Bovendien is men vaak niet volledig op de hoogte van wat er eigenlijk allemaal kan met e-health en wat er voor nodig is. 

E-health Essentials probeert antwoord te geven op verschillende vraagstukken die spelen omtrent zorginnovaties en implementaties. Welke zorginnovaties zijn er eigenlijk allemaal en zijn deze echt afgestemd op de behoeftes van de cliënt? Welke risico’s en kansen zijn er verbonden aan e-health? En natuurlijk: wat zijn de essentiële voorwaarden om e-health goed te kunnen implementeren? 

Samenwerken aan innovatie

Meerdere sprekers vertellen vanuit verschillende perspectieven over hun ervaringen en brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In de middag verzorgen Robbert Slotman en Arianne Kooijmans, programmamanager e-health van het E-KJP, samen een van de deelsessies. HZij vertellen waarom samenwerken een 'E-health Essential' is voor een geslaagde implementatie. Dat lijkt misschien een open deur, maar in de praktijk blijkt een goede samenwerking niet zo eenvoudig te zijn. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat Robbert zien hoe je succesvol kunt samen voor een soepele implementatie. 

Download de whitepaper

Op de website van het congres kun je gratis de whitepaper ‘Jouw Omgeving bouwt bruggen in de zorg’ downloaden. Ook vind je er meer informatie over het congres en je kunt je inschrijven. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden. Je krijgt trouwens groepskorting wanneer je samen met collega's komt!