26 mei 2017

Jouw Omgeving in de race voor ICT-project van het jaar in de zorg!

Computable Awards

De Computable Awards hebben de top 10 ICT-projecten in de categorie Zorg bekendgemaakt en ons platform Jouw Omgeving is er een van! Dat is niet niks, de Computable Awards zijn jaarlijks een grote competitie en staan bekend als de 'Oscars van de ICT'. Om in deze top 10 te komen werd Jouw Omgeving beoordeeld op technische aspecten, projectmanagement, bedrijfskundige aspecten en opdrachtgeverschap. 

Van top 10 naar top 5

De Computable Awards worden voor de 12e keer uitgereikt aan de beste, mooiste, complexe en omvangrijkste projecten. Behalve een award voor de categorie zorg, worden er ook prijzen uitgedeeld voor het best ICT-project in het onderwijs, het grootbedrijf, het MKB en bij de overheid. In totaal worden er 20 awards uitgereikt.  

De winnaars zullen op 31 oktober bekend gemaakt worden tijdens een chique gala, maar eerst wordt de top 10 teruggebracht naar 5 nominaties. De 10 geselecteerde projecten pitchen op 19 mei voor een projectjury, op basis daarvan kiest de jury wie een stap verder komt onderweg naar het Awards Gala. Namens Jouw Omgeving zal Birk Frankvoort een van zijn befaamde pitches geven en ons hopelijk naar de volgende ronde helpen. Benieuwd naar de pitch? Publiek is van harte welkom! De presentaties vinden plaats op de zesde verdieping van het Beatrixgebouw in Utrecht.De volgende ronde

Wanneer we door mogen naar de volgende ronde kun jij ons helpen! De lezers van Computable bepalen namelijk voor 50% wie er wint. De andere helft wordt door de jury bepaald. 

We kijken er erg naar uit!