1 juni 2017

Blik op de toekomst tijdens Future Healthcare Week

Future Healthcare Week 2017

43% van de Nederlandse jongeren heeft psychische problemen. Dit aantal groeit elke jaar weer. Ook de wachtlijsten nemen toe, waardoor steeds meer jongeren niet direct hulp kunnen krijgen. Zowel gemeenten als zorginstellingen worstelen met de veranderingen die een gevolg zijn van de sociale transitie. Hoe kunnen we effectieve zorg van hoge kwaliteit blijven bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Kunnen digitale innovaties helpen bij dit vraagstuk?

Birk Frankvoort, product expert bij Jouw Omgeving, en Vera Naber, Bestuurslid sector Jeugd bij het NIP,  zullen hier op 7 juni tijdens de Future Healthcare Week 2017 verder op ingaan. Samen zullen zij spreken over de mogelijkheden en de uitdagingen van digitale hulpmiddelen voor de jeugd. En hoe kijken zij aan tegen ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality, Augmented Intelligence en Big Data? 

DE TOEKOMST


De Future Healthcare week vindt plaats op 6 en 7 juni in het Renaissance Amsterdam Hotel. Sprekers vanuit heel Europa delen hun visie en ervaringen op het gebied van techniek en zorg. Er komen diverse onderwerpen aan bod, zoals Virtual Reality en eHealth, maar ook over informatieveiligheid en co-creatie. Al deze digitale ontwikkelingen zijn gericht op het verbeteren van de toekomstige gezondheidszorg. 

MEER INFORMATIE

Wil je dit evenement niet missen? Kijk voor meer informatie en registratie op de website van de Future Healtcare Week