4 juli 2017

Geslaagde zomerse borrel bij Jouw Omgeving

Jouw Omgeving Relatieborrel

Op 15 juni organiseerden we onze jaarlijkse relatieborrel. De weersvoorspelling was wat wisselvallig, maar we hadden geluk, de gehuurde partytent kon ingeklapt blijven. We kijken met een voldaan gevoel terug op een zeer geslaagde borrel! Het was erg fijn om iedereen op deze manier te spreken. Het diverse gezelschap met mensen uit onder andere de jeugd-ggz, LVB, LVG en Maatschappelijk Werk zorgde voor hele interessante gesprekken en leuke nieuwe verbindingen. 

We willen iedereen hartelijk danken voor de gezelligheid en de komst!  

Bekendmaking Expertisenetwerk E-health LVB

Met alle betrokken partijen aanwezig was het een goed moment om het nieuwe samenwerkingsverband bekend te maken. Samen met Ambiq, ASVZ en Reik vormen we het Expertisenetwerk E-health LVB (E-LVB). Je vindt hier meer informatie over de samenwerking.
Expertisenetwerk E-health LVB

Jouw Omgeving in je broekzak

Het was geen geheim dat we achter de schermen aan een Jouw Omgeving app werkten. Tijdens de borrel vond de soft launch plaats, wat inhoudt dat de app momenteel getest wordt door een selecte groep. De officiële lancering komt dus al snel dichterbij. Met de app maken we de belofte van onze slogan nóg meer waar: jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek. 
Soft launch Jouw Omgeving app

Virtual Reality 

Wanneer men even wilde ontsnappen aan de warmte kon er binnen getest worden met onze Virtual Reality setup in samenwerking met onze partners van Coolminds. Een erg bijzondere ervaring! Door VR therapie te integreren in Jouw Omgeving maken we nieuwe en andere behandelingen mogelijk. 
Virtual Reality Jouw Omgeving

Wat betekent samenwerking voor jou?

Post op Pootjes maakte tijdens de borrel live illustraties bij de vraag: Wat betekent samenwerking voor jou? Dit leverde mooie en grappige antwoorden op, zoals ‘flexibel zijn’ en ‘naast elkaar staan’.
Samenwerken Jouw Omgeving

Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst en wij kijken nu al uit naar volgend jaar!

« Terug naar het nieuwsoverzicht