8 juli 2017

Jouw Omgeving in de MKB Innovatie Top 100

MKB presentatie

De prijzen blijven binnenstromen bij Jouw Omgeving! Onlangs werd samen met Reik en ASVZ de Mediawijzer.net Challenge gewonnen en nu het goede nieuws dat we in de MKB Innovatie Top 100 staan! We zijn er erg trots op dat we in deze Top 100 staan en dat we onszelf een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland kunnen noemen.

Ruim 300 inzendingen werden beoordeeld door een panel van innovatie-experts. Er werd gekeken naar de waarde, impact, originaliteit, omzet en groeipotentie van de innovaties. En dat zit bij Jouw Omgeving allemaal wel goed! Jouw Omgeving is het enige online platform primair gemaakt voor de cliënt in plaats van de behandelaar. Geen ander platform is zo toegankelijk, visueel, gebruiksvriendelijk en aansluitend bij de doelgroep. Ook het team wordt steeds groter. De afgelopen periode hebben we drie nieuwe developers en een implementatie-adviseur aangenomen. 

Op welke plek we staan weten we nog niet. Dit wordt in september bekendgemaakt, spannend!

De top 100 (A-Z):

MKB Top 100

https://www.mkbinnovatietop100.nl/site/top-100-2017
« Terug naar het nieuwsoverzicht