24 augustus 2017

Verbinden tijdens de Zorginnovatiemiddag

Zorginnovatiemiddag

Dit jaar wordt op 28 september voor de tweede keer de ECD-inspiratiemiddag georganiseerd onder de nieuwe naam de Zorginnovatiemiddag. Dit jaar staat de verbinding tussen het ECD met eHealth, domotica, robotica en het persoonlijke gezondheidsdossier centraal. Voor ons een mooi moment om te laten zien hoe Jouw Omgeving kan functioneren als cliënt- en verwantenportaal; een plek voor online begeleiding en behandeling. Maar ook de plek kan zijn waar iedereen betrokken bij de begeleiding samen kan werken aan het cliëntgerichte dossier. 

ECD 3.0

Vrijwel alle zorginstellingen werken met een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Van het ECD verwachten we inmiddels meer dan alleen ondersteuning in het administratieve proces. Het ondersteunt het zorgproces, helpt zorgprofessionals om cliëntgericht te werken én geeft cliënten inzicht in hun zorgdossier. Omdat de cliënt centraal staat is het belangrijk dat er alle organisaties, techniek en betrokkenen in verbinding staan met het ECD. Jouw Omgeving is volledig te integreren met ieder ECD en realiseert daarmee voor cliënt en hulpverlener een veilig en soepel werkproces. 

Professionals, de cliënt en het netwerk communiceren, werken online en interactief samen en voeren een transparant dossier in één systeem. Wij geloven in een nauwe samenwerking met meerdere leveranciers om vanuit een best-of-breedgedachte te komen tot de beste inrichting van zorgprocessen, waarbij ons platform de verbindende factor is. 

Wat kun je verwachten

Tijdens de Zorginnovatiemiddag krijg je de kans om op een geheel vrijblijvende manier in gesprek te gaan over het ECD en je te laten inspireren door de verschillende sprekers. Bekijk het volledige programma op de website van M&I Partners. Daar kun je je ook aanmelden

Daarnaast zal er een informatiemarkt zijn en daar zijn wij te vinden! We laten je graag de mogelijkheden van ons platform laten zien.