29 augustus 2017

Jouw Omgeving Meet-up 2017

Meet up

Ieder jaar organiseren we een Meet-up. Een middag waarop we gebruikers van het platform uitnodigen om tips & tricks uit te wisselen en hen op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen. De Meet-up vindt dit jaar plaats op 5 oktober vanaf 13:00 uur bij ons op kantoor. 

Vanaf 13:00 uur verwelkomen we je bij ons kantoor. Tom Nij Bijvank geeft een update over Jouw Omgeving. Daarna volgen er drie inspiratiesessies:

  • Jouw Omgeving en het ECD: Marien Geense vertelt over de situatie bij Pameijer, 'Mijn Pameijer' en de koppeling met Jouw Omgeving.
  • In contact met de cliënt: we delen ervaringen, dilemma’s en best practices met betrekking tot het inzetten van Jouw Omgeving in contact met de cliënt.
  • Rapporteren met Reik: Niels Bloembergen deelt ervaringen en advies over rapporteren in het algemeen en in Jouw Omgeving. En we krijgen een preview van de e-learning voor transparant rapporteren.
's Middags bespreken we wat we geleerd hebben in de sessies, geeft Robbert Slotman een presentatie over onze apps en besteden we aandacht aan de lopende/toekomstige ontwikkelingen.

Leren van elkaars successen

Elk jaar merken we dat veel organisaties tegen soortgelijke dingen aanlopen. Met name voor instellingen die afgelopen jaar begonnen zijn, is het interessant om te kijken hoe het er bij anderen aan toe gaat. Door deze Meet-up te organiseren brengen wij hen met elkaar in contact, zodat ze kunnen leren van elkaars successen. Overigens is het voor ons ook altijd weer leerzaam om verhalen uit de praktijk te horen. We kijken met z'n allen erg uit naar 5 oktober en hopen dat zoveel mogelijk klanten bij ons langs kunnen komen!