25 september 2017

Jouw Omgeving in de running voor Digital Innovation of the Year!

Digital Innovation of the Year

We ontvingen onverwacht buitengewoon goed nieuws. Jouw Omgeving is genomineerd voor de Computable Award Digital Innovation of the Year! Eerder dit jaar werden we al geselecteerd voor de categorie ICT-project van het jaar in de zorg. Helaas haalden we de top 5 nét niet. De innovativiteit van Jouw Omgeving werd echter herkend en met deze nominatie dingen we mee naar de prijs in de overall categorie!

Digitale innovatie

Eerder dit jaar werd de overall categorie opgesplitst in twee segmenten: digitale innovaties en digitale transformaties. Wij staan met Jouw Omgeving in de top-10 voor de eerste categorie: Digitale innovaties. De jury is hier op zoek naar een innovatie waarbij vooruitstrevende technologieën worden ingezet om de klantbeleving te verbeteren. Helemaal Jouw Omgeving dus! Wij sluiten altijd zoveel mogelijk aan bij de leefwereld van de cliënt, ontwikkelen samen met cliënten en professionals en geven de cliënt de regie over zijn eigen hulp.

Tussen de grote namen

In totaal waren er 79 aanmeldingen. Wij vinden het heel bijzonder om Jouw Omgeving in de top 10 te zien staan tussen allerlei grote namen. Daar zijn we dan ook erg trots op! Alle genomineerden maken een video over hun digitale innovatie, je vindt onze video hieronder! De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt tijdens het Computable Awards gala. De jury zal dan op basis van de inzendingen bepalen of Jouw Omgeving de Digital Innovation of the Year wordt.

Wij hebben er zin in!