17 januari 2018

Proost! Nieuwjaarsreceptie bij Jouw Omgeving

Nieuwjaarsreceptie

Tijdens de eHealthweek is iedereen van harte welkom om samen met ons te proosten op het nieuwe jaar. Wij gaan ook dit jaar weer voor mooie ontwikkelingen en samenwerkingen op het gebied van eHealth, zodat we zorginstellingen, professionals, cliënten en hun netwerk nog beter kunnen ondersteunen. De nieuwjaarsborrel is hét moment om onze wensen voor 2018 met elkaar te delen!

Donderdag 25 januari vanaf 16:30 uur staat onze deur open. Iedereen is van harte welkom, dus kom gerust samen en neem een collega of iemand anders uit je netwerk mee. We horen graag of je komt, dit kun je laten weten door een e-mail met daarin vermeld wie je bent, wat je doet en waar.

Adres:

Maliebaan 79

3581 CG

Tot 25 januari! 

P.S. Omdat het eHealthweek is organiseren wij ook drie inhoudelijke workshops, kijk hier voor meer informatie.