18 januari 2018

Bezoek Jouw Omgeving op 17-19 april tijdens Zorg & ICT 2018

Zorg&ICT 2018

April staat dit jaar in het teken van Zorg & ICT 2018, hét jaarlijkse kennisplatform voor zorginnovatie. De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 17 april tot en met donderdag 19 april in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur. Je kunt ons vinden in hal 1, stand E028. Het thema van de vakbeurs is ‘ICT zorgt voor mensen’ en dat is precies wat wij willen bereiken met ons platform. ICT zorgt voor mensen

Een organisatie is niet van de een op de andere dag volledig gedigitaliseerd. Het vereist een lange adem, toewijding en de bereidheid van de mensen in de organisatie om te veranderen. Voordat instellingen écht de vruchten kunnen gaan plukken van het brede scala aan technische mogelijkheden, moeten zij het hoofd bieden aan een aantal uitdagingen. Deze zitten vaak niet in de technologie, maar in de implementatie van de juiste digitale hulpmiddelen in het zorgproces. Ons platform is dan ook geen doel, maar het middel waarmee we de zorg willen verbeteren. En staat ons implementatieteam klaar om (zorg)organisaties te ondersteunen bij de implementatie ervan. De zorgsector transformeert langzaam, maar ieder jaar weer kunnen we nieuwe successen vieren en groeit Jouw Omgeving door. 

Zorg & ICT probeert gedurende deze dagen inzicht te geven in deze uitdagen, maar vooral te helpen door kennis te delen en oplossingen te bieden. Dit jaar hebben we de ruimte om nog meer te laten zien en je nog verder mee te nemen 'in' Jouw Omgeving. Kom je langs? 

AANMELDEN

Terugblik 2017