10 mei 2018

Jouw Omgeving organiseert zomerborrel op 14 juni

Zomerborrel 2018

Donderdag 14 juni organiseren wij onze jaarlijkse zomerborrel. We hopen wederom op lekker weer, zodat we gebruik kunnen maken van ons terras. Vorig jaar hadden we geluk en werden we, ondanks mindere weersvoorspellingen, getrakteerd op een warme en zonnige middag. Vanaf 15:30 uur heten we partners, klanten, vrienden en kennissen van harte welkom bij ons op kantoor! 

Bovendien is het af en toe goed om stil te staan bij wat we bereikt hebben. Om precies te zijn: wat we sámen bereikt hebben. Wij kunnen alleen maar doen wat wij doen dankzij een goede samenwerking met onze partners, klanten en relaties. We hopen dat zoveel mogelijk mensen kunnen komen, zodat we hen persoonlijk kunnen bedanken.

Kom je ook?

Wil jij donderdagmiddag 14 juni ook komen? Dat kan! Laat het ons dan weten via deze link, zodat de organisatie daar rekening mee kan houden en voor voldoende versnaperingen kan zorgen. Iedereen is uiteraard van harte welkom.

Ons adres:
Maliebaan 79
3581 CG Utrecht