6 juli 2018

Jouw Omgeving op Zorginnovatiemiddag 2018

Zorginnovatiemiddag 2017

Woensdag 26 september 2018 organiseert M&I Partners voor de derde keer de zorginnovatiemiddag. Jouw Omgeving is hier natuurlijk bij aanwezig!

Innovatie staat inmiddels op de agenda van alle zorginstellingen. en zorgmedewerkers omarmen steeds meer ICT-toepassingen die ingezet worden in het directe contact met cliënten. Het thema van dit jaar is hoe het contact tussen professionals en cliënten nog beter ondersteund kan worden door middel van ICT.

Dit jaar verzorgt naast M&I partners ook een van de grondleggende organisaties van Jouw Omgeving, Alliade/Reik, een workshop. Onze eigen Niels Bloembergen zal een sessie verzorgen met als thema: "PGO in de praktijk, hoe ver zijn we eigenlijk al?" Ook Heliomare én Abrona verzorgen twee workshops waarin succesvolle innovaties in het primaire proces gepresenteerd worden. Tijdens de hele middag vindt de gebruikelijke leveranciersmarkt plaats waarbij ook Jouw Omgeving aanwezig is.

Aanmelden voor het evenement? Dat kan via deze link!