8 januari 2019

Lunchsessie over de hulpverlener journey

Zorgbewegers

De Zorgbewegers organiseren tijdens de Nationale e-healthweek een lunch-sessie over de implementatie van e-health, vanuit het perspectief van de hulpverlener. De sessies zijn op 23 januari van 12.00 - 13.30 uur op verschillende locaties bij te wonen. De Zorgbewegers is de vaste implementatiepartner van e-health-platform Jouw Omgeving.

De afgelopen tijd is er veel aandacht uitgegaan de cliënt als 'klant' en de vraag hoe e-health daar het beste bij aan kan haken (cliënt centraal, de klantreis etc.). Dat is een heel zinvolle insteek. Het is nu nodig om dezelfde aandacht te besteden aan de zorgprofessional als drager van succesvolle e-health. Implementatie staat of valt bij hoe de hulpverlener bereid en competent is om de e-health in te gaan zetten. Welke 'reis' maakt de hulpverlener bij de introductie van e-health in de organisatie? Hoe kun je daar goed bij aansluiten en rekening mee houden, zodat het de implementatie vergemakkelijkt?

Programma

In een interactieve lunch-sessie (met lekkere broodjes!) delen de Zorgbewegers hun ervaringen m.b.t. de wensen en behoeftes van de hulpverlener en gaan we in op wat dat betekent voor het (gaan) werken met e-health.

We verkennen met elkaar:

  • Hoe bedien je de hulpverlener optimaal met e-health?
  • Waar zitten quick wins?
  • Wat maakt opschaling soms zo moeilijk en hoe kunnen we dat doorbreken?

De sessie is interessant voor projectleiders, ambassadeurs/aandachtsfunctionarissen ehealth, managers en geïnteresseerde hulpverleners.

Deelnemen

Wil je de lunch sessie bijwonen? Meld je dan aan om zeker te zijn van een plek. De lunchsessie zijn op de onderstaande locaties van instellingen waar we mee samenwerken:

Almere - Oranje Huis|Blijf Groep

Speciaal voor deze activiteit opent het Oranje Huis Flevoland Gooi- en Vechtstreek van de Blijf Groep haar deuren. De Oranje Huizen zijn opvanglocaties voor slachtoffers van huiselijk geweld.

Adres locatie:
Zwedenstraat 229, Almere, Flevoland

Meer informatie en aanmelden

Deventer - Accare

Voor deze activiteit bent u welkom op lokatie bij Accare, een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz. Ieder kind kan bij Accare terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. Accare behandelt bijvoorbeeld kinderen en jongeren met angstklachten, hechtingsproblemen, trauma's, ADHD, autisme, tics, en ernstige identiteitsproblemen.

Adres locatie:
Diepenveenseweg 159, Deventer, Overijssel

Meer informatie en aanmelden

Dordrecht - Yulius

Yulius is aanbieder van basis ggz en specialistische ggz. De basis ggz wordt aangeboden onder het label Indigo Zuid-Holland Zuid. Het werkgebied is de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Adres locatie:
Hellingen 21, Dordrecht, Zuid-Holland

Meer informatie en aanmelden

Enschede - InteraktCountour

InteraktContour behandelt mensen, die na de revalidatie van bijvoorbeeld een beroerte, herseninfarct of ongeluk, door hun hersenletsel tegen allerlei problemen aan lopen. Voor deze mensen is er behandeling van Hersenz.

Adres locatie:
Roessinghsbleekweg 155, Enschede, Overijssel

Meer informatie en aanmelden

Onze dank gaat uit naar de medewerkers en instellingen hierboven die ons zo gastvrij ontvangen!