28 oktober 2019

We groeien van start-up naar scale-up

IMG_0799.JPG

Doordat Jouw Omgeving de afgelopen jaren sterk is gegroeid, is doorontwikkeling van start up naar scale up aan de orde. De organisatie heeft daarmee de behoefte nieuwe werkterreinen vorm te geven. Aan de orde zijn de professionalisering van marketing, sales, productontwikkeling en project- en implementatiemanagement. Dat vroeg om een andere manier van werven.

En zeker nu, want sinds januari werken we bij Jouw Omgeving op holacratische wijze, een mooie manier van zelfsturing die hiërarchie vervangt door heldere regels. Waar in traditionele organisaties verantwoordelijkheden zijn geformuleerd in statische functieomschrijvingen, zijn die bij holacracy verwoord in flexibele rollen die op dat moment nodig zijn.

In één vacature hebben we de zoektocht uitgezet voor 5 werkterreinen met daarbinnen diverse rollen. En de expliciete oproep te reageren als je van verandering houdt en jezelf veel eigenaarschap toedicht. Inmiddels zijn we deze 5 mensen rijker; enthousiastelingen met ondernemersgeest die zich gepassioneerd op hun rollen storten, wetende dat die o ok weer kunnen veranderen. Weinig ‘zekerheid’ maar des te meer uitdaging.

Jeroen, Robin, Nicolette, Maaike en Marc: Van harte welkom (zie foto v.l.n.r)


Onder de hyperlinks (die linken naar LinkedIn) stellen ze zich persoonlijk aan je voor:

Jeroen Vriesen - Rol Adviseur / Implementatie Zorgbewegers
Robin Koenen - Rol Design Development Support / Implementatie
Nicolette Kleisterlee 🌞 - Rol Marketing & Communicatie
Maaike Smit - Rol Design Development Support / Implementatie
Marc Vekemans - Rol Sales & Marketing

« Terug naar het nieuwsoverzicht