1 februari 2019

Opgeven is voor Yoni geen optie

Yoni Stap en Bart Heesink

Binnen Jouw Omgeving maken we niet alleen oplossingen voor clienten en patiënten in de zorg. Sommigen zetten zich ook persoonlijk in. Zoals Yoni Stap, door een sportieve prestatie. Hij heeft van dichtbij meegemaakt hoeveel leed kanker aanricht. Daarom wil hij bijdragen aan onderzoek naar de bestrijding van kanker. Begin juni zal Yoni hardlopend meerdere keren de Alpe d'Huez in Frankrijk beklimmen om hiermee geld in te zamelen als deelnemer aan Alpe d’HuZes.

Om hem op weg te helpen bij het verzamelen van zijn sponsorbedrag heeft Jouw Omgeving alvast een duit in zijn zak gedaan. Wie volgt? Ga naar www.opgevenisgeenoptie.nl/yonistap voor meer informatie en om Yoni te sponsoren in deze uitdaging!

 De Alpe staat symbool voor de moeilijke weg die kankerpatiënten doorlopen. Door de berg te beklimmen voelen we hoe het is om stuk te gaan, maar toch elke keer weer door te gaan. Opgeven is geen optie.

« Terug naar het nieuwsoverzicht