Arkin Jeugd en Gezin.png

Arkin Jeugd en Gezin gaat werken met Jouw Omgeving

GGZ-instelling Arkin is een samenwerking met Jouw Omgeving aangegaan. Behandelingen binnen de afdeling Jeugd en Gezin zullen vanaf begin volgend jaar blended worden aangeboden via Jouw Omgeving. Cliënten en ouders werken samen met behandelaren online aan doelen. Na intake kunnen cliënten direct aan de slag met een welkomstmodule, zodat de wachttijd tussen intake en start behandeling wordt benut.

Ontwikkeling Online Emotieregulatietraining (E-TRAIN)

Samen ontwikkelen we bovendien een nieuwe online emotieregulatietraining (E-TRAIN) voor de behandeling van jongeren met depressie of angst, als aanvulling op de reguliere CGT-behandeling. Via een koppeling met het ECD van Arkin wordt het mogelijk om in een keer in te loggen op beide systemen en valt informatie van het ene naar het andere systeem door. Dit vergemakkelijkt het werkproces en zorgt ervoor dat dossierinformatie in Jouw Omgeving toegankelijk wordt voor cliënten.

Wil jij ook werken met Jouw Omgeving?

Wil je ook Jouw Omgeving inzetten om online samenwerken mogelijk te maken tussen professionals en cliënten en hun netwerk? Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.