27 februari 2020

3 product updates uitgelicht

icon15.png

Onze ontwikkelaars timmeren sinds 2011 hard aan de weg. Dit zijn de laatste 3 functionaliteiten waar ook uw organisatie nog voor de zomer van kan profiteren.

Te verwachten vanaf eind maart:

Realtime notificaties
Binnen Jouw Omgeving kan je realtime updates ontvangen. Dit betekent dat ontvangen updates direct - via een melding - binnen Jouw Omgeving worden getoond. Door op de melding te klikken, wordt een gebruiker doorgeleid naar de inhoud van de update. Bijvoorbeeld naar een uitgevoerde Actie in het Werkplan of een geplaatste reactie binnen een behandelprogramma. Zodoende kan er snel worden gereageerd op activiteit binnen het platform.

Doorontwikkeling dashboard (startpagina)
Jouw Omgeving heeft het dashboard (de startpagina) voor zorgprofessionals vernieuwd én voor alle gebruikers het navigatiemenu geoptimaliseerd. Hierdoor heb je als zorgprofessional sneller overzicht en inzage in je eigen caseload én kun je als gebruiker sneller door het platform navigeren. De grootste winst met het vernieuwde navigatiemenu is dat je vanuit alle plekken binnen Jouw Omgeving (bijvoorbeeld Berichten) direct naar een andere plek (bijvoorbeeld Personen) kunt navigeren, zonder dat je daarvoor eerst naar het dashboard hoeft te gaan.
Voor alle gebruikers te verwachten eind maart.

LET OP : Realtime notificaties en dashboard maken onderdeel uit van het basispakket Jouw Omgeving.

Doorontwikkeling chat
De chat is een integraal onderdeel van de communicatiemogelijkheden binnen het Jouw Omgeving-platform. In deze module kunnen gebruikers in een beveiligde online omgeving op een toegankelijke en gebruiksvriendelijke manier (anoniem) met elkaar communiceren via 1-op-1 chats en groepschats.
• Mensen durven online sneller en opener over hun (schaamtevolle) problematiek te spreken dan face-to-face
• Laagdrempelig en minder eng dan een telefoon- of een face-to-face-gesprek
• Geen vervuiling in het dossier door middel van ‘chatsessies’ en automatische chatafschriften
• Te gebruiken op elk type apparaat (responsive)
• Gesprekken vinden plaats in een beveiligde omgeving (NEN7510 en ISO gecertificeerd)