4 februari 2020

120 keer je verhaal doen!?! Bij Jouw Omgeving ben je geen nummer.

Screenshot 2020-02-04 at 09.26.48.png

120 keer je verhaal moeten doen aan verschillende hulpverleners!? Dan snapt iedereen wel dat je je dan een nummer voelt. Dit is Jules, 18 jaar, overkomen: https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5002266/jules-18-zag-120-verschillende-hulpverleners-ik-voelde-me-een-nummer-een

Wat ons betreft behoort dat écht tot de verleden tijd. En snel.

Regie op eigen hulpvraag vanuit je eigen dossier, daar staat Jouw Omgeving voor. Als hij zijn verhaal 1 keer in zijn eigen Jouw Omgeving platform deelt, dan kan elke hulpverlener, die hem helpt, dit rustig lezen. Heel transparant en tijdsbesparend. Jouw Omgeving maakt het bovendien mogelijk dat hulpverleners met elkaar samen kunnen werken en informatie kunnen uitwisselen. Kortom, met ons Jouw Omgeving e-health platform wordt niet alleen de client ontlast ook het werkproces van de hulpverleners verloopt transparanter en daardoor vele malen efficiënter. Samenwerken vanuit de zorginhoud in combinatie met menselijke betrokkenheid ontsluit energie, die we allemaal harT nodig hebben.

Vooropgesteld de kinderen.