25 maart 2020

Het coronavirus en onze dienstverlening

voorwerpen_overzicht.png

Het coronavirus heeft op elke Nederlander impact. En zeker ook op jou als dienstverlener in de zorg en al je cliënten. Wij, als leverancier en implementatiepartner van e-health, ondervinden dat ook, dagelijks. We zijn blij dat we werkende oplossingen kunnen bieden en zo ons steentje bij kunnen dragen. We zien bijvoorbeeld dat beeldbellen en andere communicatietools voor zorg op afstand in deze tijd een vlucht nemen.

Wat betekent dit voor jou?
Omdat de vraag toeneemt, kan het zijn dat we je vanuit onze supportafdeling niet zo snel kunnen helpen als je van ons bent gewend. We zetten alles op alles, maar moeten af en toe om wat geduld vragen. Bij voorbaat dank voor je begrip daarvoor. Voor vragen zijn wij bereikbaar via support@jouwomgeving.nl.

Wat kunnen wij bieden?
Heb je hulp nodig bij het opstarten van beeldbellen en andere communicatietools voor zorg op afstand? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
We kunnen je helpen bij met onboarding en implementatie met behulp van webinars, video-instructies en dergelijke. Vraag het aan je bekende contactpersoon binnen Jouw Omgeving of stuur een mail naar implementatie@jouwomgeving.nl.

Leestip: Aan de slag met beeldzorg: hier moet je op letten!

Veilig samenwerken
Jouw Omgeving voelt zich verantwoordelijk om ieder mens met een persoonlijke hulp- en/of zorgvraag regie te geven. Dit ondersteunen wij zo goed mogelijk met een e-health platform. Cliënten kunnen transparant met anderen, zowel professioneel als de naasten, fijn en gestructureerd samenwerken. Maar dan wel op een veilige manier.

Als je aan het beeldbellen, chatten en berichten aan het versturen bent, wil je natuurlijk wel dat jouw gegevens in vertrouwde handen zijn én blijven. Ons platform voldoet aan de hoogste eisen van informatiebeveiliging. Zo is Jouw Omgeving gecertificeerd voor ISO27001, NEN7510 en Medmij. Hiermee voldoen we volledig aan de AVG richtlijnen voor privacy en veiligheid.

Blijf gezond en werk veilig samen!

« Terug naar het nieuwsoverzicht