Nieuwsgroepen

Hoe gebruik je het?

Nieuwsgroepen worden ingezet om cliënten en verwanten vanuit de cliëntenraad in één keer op de hoogte te brengen van nieuws binnen de organisatie, om cliënten en zorgprofessionals uit te nodigen voor evenementen (informeren), om over gedeelde hobby's te praten, om recepten te delen in de woongroep (sociaal), voor kennisdeling tussen zorgprofessionals onderling (samenwerken), om lotgenotencontact tussen cliënten te faciliteren en om thematische gespreksgroepen te starten (zorginhoudelijk). 

Een zorginstelling kan verschillende soorten Nieuwsgroepen aanbieden. Nieuwsgroepen zijn op maat in te richten op basis van de behoeftes en huisstijl van jouw zorgorganisatie.

Nieuwsgroepen-Events.png
Nieuwsgroepen.png

Wat levert het op?

In een Nieuwsgroep worden alle gedeelde berichten, evenementen en documenten rondom een thema op een overzichtelijke manier gebundeld. Deelnemers van Nieuwsgroepen worden via updates in Meldingen op de hoogte gehouden van nieuwe berichten en kunnen via de geïntegreerde Kalender tijdig zien wanneer evenementen plaatsvinden. Uit onderzoek van PGOsupport blijkt dat (online) lotgenotencontact als vorm van informele hulp een positieve impact heeft op het welzijn van deelnemers en hun naasten. Ook zorgt het voor snellere diagnoses en een korter zorgproces.

Wijkteams Enschede:

"Een mooie manier om contact te onderhouden, en met een groep dingen met elkaar te kunnen delen!"

Nieuwsgroep.png
contact.original.png

Probeer het zelf!

Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.