Snel én veilig aan de slag in tijden van Corona

Hoe blijf je als hulpverlener in verbinding met je cliënt? Op welke manier ondersteun je je cliënt in zijn of haar hulpvraag, juist in deze tijd? Jouw Omgeving biedt de oplossing!

Jouw Omgeving staat voor transparante online communicatie en hulpverlening aan je cliënt en faciliteert optimale samenwerking met professionals en naasten.

PGO.png

Beeldbellen

Vanwege het coronavirus staat live contact op een lager pitje. In verbinding blijven met elkaar is nu belangrijker dan ooit. Met beeldbellen kunnen cliënten en hulpverleners elkaar veilig blijven zien en is de continuïteit van de zorg gegarandeerd. Communiceer op afstand (1-op-1 of met een groep) via de ingebouwde beeldbel-oplossing. Bekijk de video voor een impressie van hoe het werkt.

Steeds meer hulpverleners kiezen voor cliëntcontact via beeldbellen. Wil je verstandig aan de slag? Volg dan onze webinar! Je krijgt tips, leert methodisch werken via beeldcontact en oefent met nieuwe vaardigheden.

Leestip: Blog van onze collega Myriam Limper, gepubliceerd op www.digivaardigindezorg.nl : Aan de slag met beeldzorg: Hier moet je op letten.

veiligheid-banner.png

Veiligheid en privacy voorop

We hechten veel waarde aan veiligheid en privacy. Jouw Omgeving is NEN - en ISO-gecertificeerd, voldoet aan de AVG-richtlijnen, is compatibel met de MedMij standaard en voldoet aan meerdere webstandaarden. Kom meer te weten over veiligheid en privacy in Jouw Omgeving.

Veilig communiceren

Het Jouw Omgeving platform is speciaal ontwikkeld voor blended hulpverlening. Jouw Omgeving faciliteert het gehele begeleidings- of behandeltraject. Gegevens van gebruikers zijn veilig geborgd. Bij blended behandelen is zowel asynchroon als synchroon contact van belang.

De module Berichten faciliteert asynchrone communicatie op een laagdrempelige, snelle en veilige manier. In deze module kan er met alle gebruikers uit het netwerk (of met groepen) berichten uitgewisseld worden.

De module Chat faciliteert synchrone communicatie. Gebruikers kunnen op een toegankelijke en gebruiksvriendelijke manier met elkaar communiceren via 1-op-1- en groepschats.

veilige-berichten.png
berichten.png

Berichten

Berichten uitwisselen op een laagdrempelige en veilige manier.

chat.png

Chat

Eenvoudig 1-op-1 of groepschats starten.

jo-app.png

Jouw Omgeving App

Op je mobiel zijn meldingen en berichten binnen handbereik.

nieuwsgroepen.png
plus.png

Nieuwsgroepen

Deel nieuws, faciliteer communicatie in een woongroep, of zet een kennisgroep op.

implementeren-website.png

Ondersteuning bij implementatie

Is hulp en begeleiding nodig voor hulpverleners die minder vertrouwd zijn met blended begeleiden of behandelen? Met onze implementatiepartner Zorgbewegers bieden we ondersteuning op maat, in de vorm van bijvoorbeeld advies, visievorming en training. We helpen je door alle fases van de implementatie, zodat de nieuwe manier van werken echt gaat leven.

Je ontvangt ook...

2e lijns support

Ondersteuning aan de eerstelijns-helpdesk van de organisatie bij complexere vragen en problemen.

Hosting

Hosting van de installatie op een veilige server, zodat gegevens écht veilig blijven.

Doorontwikkeling

Jouw Omgeving wordt continu doorontwikkeld om het platform nóg beter te maken.

Aankondigingen

Deel belangrijke berichten via het platform door middel van platformbrede aankondigingen.

Twee-factor-authenticatie

Beveilig en bescherm je gegevens met een extra authenticatie-laag via SMS.

Meldingen

Blijf op de hoogte van activiteit binnen het platform via meldingen of e-mail.

Werken met Jouw Omgeving

Ontdek en leer middels een e-learning hoe Jouw Omgeving werkt en wat je er allemaal mee kunt.

Readspeaker

Laat teksten, zoals een rapportage, voorlezen door middel van de ingebouwde voorleesfunctie.

contact.png

Probeer het zelf!

Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.