Over ons

Wij zijn trots op ons toegankelijke platform waarmee iedereen zelf veilig, plezierig en transparant kan samenwerken aan eigen gezondheid of die van een ander.

wie-zijn-wij-1.png

Wie we zijn

Jouw Omgeving is een onderneming met ruim 25 medewerkers. We zetten ons in om cliënten en verwanten regie te geven over hun eigen hulp of zorg, de zorgverlening transparanter te maken en de meerwaarde van digitale middelen in zorgtrajecten zo optimaal mogelijk te benutten. Het platform Jouw Omgeving is ontwikkeld naar aanleiding van directe behoefte uit het werkveld. Vanaf de oprichting in 2011 tot nu werken we in samenwerking met diverse zorgaanbieders aan het voortdurend optimaliseren en doorontwikkelen van ons aanbod.

Sinds maart 2021 zijn wij onderdeel van Avinty. Een nieuwe naam, met jarenlange ervaring. Hoe dat kan? Als ervaren leveranciers en marktleiders van softwareoplossingen voor verschillende zorgmarkten hebben we de handen ineen geslagen. Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren. Het is onze gezamenlijke ambitie om de zorg betrouwbaar te vernieuwen met betrouwbare oplossingen. Goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en cliënt. Voor hen maken wij graag het verschil.

Onze waarden

Wij werken vanuit een stevige visie op de kracht van digitale zorg, maatschappelijke betrokkenheid en een drive om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg.

Transparantie.png

Transparantie

Transparantie zorgt dat je je veilig en serieus genomen voelt. De cliënt kan erop vertrouwen dat alle onderdelen van de hulpverlening voor hem of haar zichtbaar en toegankelijk zijn. Je weet wat er over je wordt geschreven.

CliëntCentraal.png

Cliënt centraal

Cliënt, netwerk en zorgprofessionals werken samen in de omgeving van de cliënt. Alles is zichtbaar voor de betrokkenen en je kunt overal op reageren. De cliënt staat letterlijk centraal.

Veiligheid&Privacy.png

Veiligheid & Privacy

Het belang van informatiebeveiliging is voor ons vanzelfsprekend. We zetten de extra stap in het waarborgen van de veiligheid en privacy van onze gebruikers. Benieuwd hoe we dat doen? Lees meer

Samenwerken.png

Samenwerken

Met steun van anderen zelf werken aan het verbeteren van je situatie geeft een gevoel van kracht, eigenwaarde en autonomie en draagt bij aan het effectief en duurzaam aanpakken van problemen.

Visueel en interactief.png

Visueel & Toegankelijk

We streven ernaar om zo veel mogelijk mensen met ons platform kunnen ondersteunen in een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke omgeving.

Onze omgeving

Wij ontwikkelen het platform Jouw Omgeving normaliter met veel zorg aan de Maliebaan in Utrecht, maar nu alles even anders is werken we allemaal vanuit onze eigen omgeving.

maliebaan-02.png
maliebaan-01.png
maliebaan-03.png
over-ons-3.png
maliebaan-05.png

Hoe wij werken

Het Jouw Omgeving-team maakt zich sterk om cliënten regie te geven op hun zorg- en/of hulpvraag en om professionals het werk te laten doen wat hiervoor nodig is. We hechten het grootste belang aan de expertise van onze collega's. Iedereen krijgt ruimte voor zelfsturing.

We werken met Holacracy. Dit is een vernieuwende manier van organiseren met een specifieke benadering voor taakverdeling, hiërarchie, besluitvorming en zelfsturende teams. Holacracy legt de verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid bij de werkvloer en gaat uit van een platte organisatiestructuur. We hebben de managementhiërarchie afgeschaft en werken vanuit rollen, die we telkens blijven aanpassen en verbeteren. Zodat we onze tijd niet kwijt zijn aan reorganisaties, maar doorlopend in kleine snelle stappen lenig blijven inspringen op alle ontwikkelingen om ons heen. Betrokkenheid om de cliënt werkelijk centraal te zetten en werkplezier staan bij ons hoog in het vaandel.

Om onze organisatie te versterken zijn we altijd op zoek naar mensen die het fijn vinden om niet vanuit het keurslijf van een functie te werken, maar zich te blijven ontwikkelen door nieuwe rollen te vervullen, wanneer het werk daar aanleiding toe geeft - uiteraard passend bij je expertise en achtergrond.

Spreekt dit je aan? Laat het ons dan weten, we gaan graag met je in gesprek!