Over ons

Wij zijn trots op ons toegankelijke platform waarmee iedereen zelf veilig, plezierig en transparant kan samenwerken aan eigen gezondheid of die van een ander.

wie-zijn-wij-1.png

Wie we zijn

Gelijkwaardige relatie

Al meer dan 10 jaar stimuleert Jouw Omgeving een gelijkwaardige relatie tussen de zorgverlener, de cliënt en hun sociale omgeving. Ouders, zorgverleners en verwanten dragen actief bij aan het herstel van de cliënt. Wat er geschreven en gezegd wordt tijdens het zorgproces, is altijd inzichtelijk. Cliënten hebben er baat bij te weten hoe hun traject eruitziet en wanneer ze afspraken hebben. Het geeft houvast, wekt vertrouwen en draagt daardoor bij aan de effectiviteit van de behandeling.

Kansen

Sinds 2022 is Jouw Omgeving onderdeel van SDB Groep. Samen streven we naar meer zeggenschap en inzicht voor de cliënt. Ook het ontzorgen en laten excelleren van zorgverleners is een gedeelde missie. De eHealth-software en het cliëntportaal van Jouw Omgeving zijn waardevolle toevoegingen aan de reeds aanwezige expertise binnen de SDB Groep. Net als onze jarenlange ervaring in de jeugd- en gehandicaptenzorg én onze kennis binnen het sociaal domein en netwerkzorg.

De integratie van de verschillende zorgoplossingen van SDB biedt kansen om in te spelen op actuele ontwikkelingen, zoals het verbeteren van integrale hulpverlening met én rondom de cliënt en de samenwerking in de keten. Zo biedt de combinatie van de modules van Karify en Jouw Omgeving het grootste eHealth-aanbod voor jeugdzorg en begeleiding binnen Nederland.

Onze waarden

Wij werken vanuit een stevige visie op de kracht van digitale zorg, maatschappelijke betrokkenheid en een drive om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg.

Transparantie.png

Transparantie

Transparantie zorgt dat je je veilig en serieus genomen voelt. De cliënt kan erop vertrouwen dat alle onderdelen van de hulpverlening voor hem of haar zichtbaar en toegankelijk zijn. Je weet wat er over je wordt geschreven.

CliëntCentraal.png

Cliënt centraal

Cliënt, netwerk en zorgprofessionals werken samen in de omgeving van de cliënt. Alles is zichtbaar voor de betrokkenen en je kunt overal op reageren. De cliënt staat letterlijk centraal.

Veiligheid&Privacy.png

Veiligheid & Privacy

Het belang van informatiebeveiliging is voor ons vanzelfsprekend. We zetten de extra stap in het waarborgen van de veiligheid en privacy van onze gebruikers. Benieuwd hoe we dat doen? Lees meer

Samenwerken.png

Samenwerken

Met steun van anderen zelf werken aan het verbeteren van je situatie geeft een gevoel van kracht, eigenwaarde en autonomie en draagt bij aan het effectief en duurzaam aanpakken van problemen.

Visueel en interactief.png

Visueel & Toegankelijk

We streven ernaar om zo veel mogelijk mensen met ons platform kunnen ondersteunen in een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke omgeving.

Onze omgeving

Wij ontwikkelen het platform Jouw Omgeving met veel zorg in Utrecht.

maliebaan-02.png
maliebaan-01.png
maliebaan-03.png
over-ons-3.png
maliebaan-05.png