Versie 2021.02

Vernieuwde Kalender 

In de Kalender kan de gebruiker op chronologische volgorde zien welke activiteiten in Jouw Omgeving gepland staan. Denk hierbij aan een invulmoment van een hulpmiddel in Werkplan, of evenementen die gepland staan in Nieuwsgroepen. Dit filmpje kan worden gedeeld met cliënten om hen te informeren over de belangrijkste wijzigingen:

 • Vernieuwde lay-out
 • Uitbreiding weergaveopties
 • Verbeterde navigatie
 • Detailweergave

Vernieuwde lay-out
De lay-out is gelijkgetrokken met andere vernieuwde onderdelen van Jouw Omgeving (zoals Beloningen, Chat en Personen). Dit draagt bij aan meer visuele eenheid in het platform. Tegelijkertijd is hierdoor de responsiveness verbeterd. Dit houdt in dat de Kalender sneller werkt op verschillende apparaten én zich beter aanpast aan de schermgrootte van de browser.

Uitbreiding weergaveopties
Soms kan het handig zijn een meer of minder fijnmazig overzicht in te kunnen zien. Mede hierom is, naast de weekweergave, ook een dag- en maandweergave aan de overzichtspagina van de Kalender toegevoegd.

De gebruiker ziet in één oogopslag het type, de datum en het tijdstip van het Kalenderitem. Door op het item te klikken navigeert de gebruiker snel naar de juiste plek in Jouw Omgeving.

Verbeterde navigatie
Met behulp van de blauwe pijltjes kan de gebruiker eenvoudig wisselen naar de vorige of volgende dag, week of maand.

Schermafbeelding2021-01-29om11.05.12-9900000000079e3c.png

Detailweergave
Via de blauwe i wordt de detailweergave geopend. Hier kan de gebruiker relevante details (bv. aanwezige deelnemers) van het Kalenderitem inzien. Via 'Openen' navigeert de gebruiker vervolgens naar de juiste plek in Jouw Omgeving. 

Schermafbeelding2021-01-29om11.08.36-9900000000079e3c.png

Uitbreiding mogelijkheden Jouw Omgeving app

Met de veilige Jouw Omgeving app is hulp altijd binnen handbereik, waar en wanneer je wilt. Naast Meldingen, Berichten en de Chat is het voortaan ook mogelijk om de modules Beloningen en Kalender te ontsluiten via de app.

ImagefromiOS6_iphone12black_portrait-990b6d028a028a3c.png

Uitfasering Internet Explorer support

Per 01-01-2021 is de support op de browser Internet Explorer komen te vervallen. Voor een optimale en veilige gebruikerservaring raden we aan zoveel mogelijk gebruik te maken van Google Chrome. 

Zie voor meer informatie Release Note 2020.12.

Bugfixes & Verbeteringen

 • iOS devices: tekstvelden zoomen niet meer automatisch in
 • Beheeromgeving: het is niet langer verplicht een 'Voornaam' in te voeren bij het aanmaken van een gebruiker
 • Hersenletsel heb je niet alleen (Jouw kwaliteiten): het is weer mogelijk om tekst in te voeren bij de versleepbare velden 
 • Smaakk: de grafieken bij de vragenlijsten in het hoofdstuk 'Start behandeling' worden weer correct weergegeven
 • Niet Rennen Maar Plannen (Hersenletsel): de dubbele pagina in deel 1 van het hoofdstuk 'Vermoeidheid in balans' is verwijderd
 • Omgaan met veranderingen: de link op de pagina 'Meer weten' in hoofdstuk '11. Stappenplan' is aangepast, zodat deze weer werkt
 • Hulpmiddelenbibliotheek: het doelgroep filter 'Kinderen (0-4 jaar)' is vervangen door 'Kinderen (0-8 jaar)'
 • Hulpmiddelenbibliotheek: er is een bron toegevoegd bij de algemeen beschikbare hulpmiddelen:
Schermafbeelding2021-02-02om16.44.51-9900000000079e3c.png