Versie 2021.17

Doorontwikkeling Chat: bijlagen uploaden

De Chat is een integraal onderdeel van de communicatiemogelijkheden binnen het Jouw Omgeving platform. De Chat kan op elk type apparaat gebruikt worden en is op elke plek binnen het platform gemakkelijk te openen en sluiten. In deze release hebben we de mogelijkheid toegevoegd om afbeeldingen en documenten als bijlage toe te voegen (desktop en app). Er kunnen meerdere bijlagen tegelijk worden toegevoegd en de maximale (totale) bestandsgrootte verschilt per organisatie. Deze doorontwikkeling is per direct beschikbaar.

Hoe werkt het?
1. Open een chat-gesprek;
2. Upload één of meer bijlagen (via de paperclip of sleepfunctie);
3. Voeg een beschrijving toe (optioneel);
4. Klik op enter of het pijltje om de bijlage te versturen;
5. Gelukt! De bijlage is verstuurd!
Door op de bijlage te klikken wordt deze gedownload.

Hulpmiddelenbibliotheek: verbetering zichtbaarheid programma's (RFC)

In een eerdere productie release hebben we het mogelijk gemaakt om nieuwe programma's of vragenlijsten (gemaakt met onze Program Builder) klaar te zetten vanuit de Hulpmiddelenbibliotheek. Van sommige programma's bestaan meerdere varianten (accenten), zoals voor Smaakk! en Niet Rennen maar Plannen. Tot nu toe stond niet duidelijk omschreven welke variant van het programma het betreft. Hierdoor weet je als zorgprofessional niet zeker of je het juiste programma klaarzet. Ondertussen hebben we het label van de variant toegevoegd, zodat je in één oogopslag kan zien welke variant van het programma het betreft (afbeelding 1). Deze verbetering is per direct zichtbaar. 

NRMP-bieb.png

Toevoegingen "Werken met Jouw Omgeving"

De module "Werken met Jouw Omgeving" staat automatisch klaar in het navigatiemenu van zorgprofessionals. In de module vind je hoofdstukken waarin uitleg (in video en tekst) wordt gegeven van de functionaliteiten in het platform. De module kan worden gebruikt om (nieuwe) medewerkers te trainen of als naslagwerk voor extra verdieping. Ondertussen hebben we de volgende onderdelen toegevoegd: 

  • Hoofdstuk 'Chat'
    • Een bijlage toevoegen aan een bericht
    • Een beeldbelgesprek starten via Microsoft Teams
  • Hoofdstuk 'Beeldbellen Microsoft Teams'
    • Teams afspraken uit de Kalender synchroniseren naar een externe agenda
Bieb.png

Toevoeging Hulpmiddelenbibliotheek

Onderstaande video is toegevoegd aan het algemene aanbod in de Hulpmiddelenbibliotheek (standaard uit).

Wil je hulpmiddelen voor jouw organisatie aan- of uitzetten? Dien een verzoek in bij support via support@jouwomgeving.nl en geef aan om welk(e) hulpmiddel(en) het gaat.

Wil je een nieuw hulpmiddel toevoegen aan het aanbod van jouw organisatie? Dien dan een verzoek in via dit formulier.

Bugfixes 

  • Programma's: het is weer mogelijk te navigeren via de navigatiepagina (Bemoeipraat, Straatwijzer, Dappere kat, Surfen op emoties, Doepressie, Ik ben speciaal)