Versie 2022.07

Jouw Omgeving wordt voortdurend doorontwikkeld, mede op basis van de ervaringen van onze gebruikers. We kondigen de volgende verbeteringen en aanpassingen aan op de productieomgeving.

Sommige functionaliteiten staan niet standaard aan en moeten in afstemming met jouw organisatie worden ingesteld.

Nieuw: eHealth modules

We blijven groeien om de meest complete eHealth aanbieder op het gebied van jeugd te zijn! In deze release lanceren we weer twee populaire modules gericht op jeugd:

Je leven op z'n kop

Iedereen maakt wel eens iets mee dat heel heftig is. Er is bijvoorbeeld iemand in je omgeving overleden, je hebt een ongeluk of ramp meegemaakt of misschien zijn je ouders uit elkaar gegaan. Als je iets ergs hebt meegemaakt in je leven kun je daar last van blijven houden. Je bent steeds verdrietig, hebt last van buikpijn of de nachtmerries stoppen maar niet. Het is heel normaal dat je niet lekker in je vel zit, maar het is wel belangrijk dat je jezelf een beetje in de gaten houdt, goed voor jezelf zorgt en zo nu en dan iets leuks blijft doen. Deze module wordt klaargezet om je daar een beetje bij te helpen.

Screenshot 2022-07-07 at 09.23.04

Denken, voelen en doen

Heb jij ook wel eens van die nare, vervelende gedachten? Bijvoorbeeld ‘ik ben niets waard’ of ‘het leven is stom’? Dit soort gedachten zorgen ervoor dat je je rot voelt. Heel logisch ook, maar wel vervelend. Daar komt nog eens bij dat als je je rot voelt je waarschijnlijk heel ander gedrag laat zien dan wanneer je lekker in je vel zit. Misschien dat je dat ene feestje maar even aan je voorbij laat gaan, je je huiswerk links laat liggen of je juist vol ergens op stort voor de afleiding. Je ziet dus dat je gedachten, gevoelens en gedrag heel nauw met elkaar samenhangen. In deze module leggen we je uit hoe dit precies zit.

Screenshot 2022-07-07 at 09.23.10

Meer weten?
Je kan de modules direct bekijken op onze demo-omgeving door in te loggen op demo.jouwomgeving.nl met de volgende gegevens:

 • Gebruikersnaam = testbehandelaarmodules
 • Wachtwoord = zorginhoudelijke modules jo
  Let op: Log in, zet de privé-modus uit en navigeer naar het dashboard  van 'Testcliënt Modules' om de modules te bekijken.

Wil je deze modules activeren voor jouw organisatie? Dien een ticket in bij support via support@jouwomgeving.nl

Divider.png

Nieuw: Aan de slag met Jouw Omgeving! (voor cliënten)

Het is een vaker gehoorde wens om meer instructiemateriaal in Jouw Omgeving beschikbaar te maken voor cliënten. Ondertussen hebben we naast het 'Werken met Jouw Omgeving' programma voor zorgprofessionals ook een kort programma voor cliënten, namelijk 'Aan de slag met Jouw Omgeving'. In dit programma staan korte filmpjes en tekst rondom de belangrijkste functionaliteiten van Jouw Omgeving. 

Meer weten?
Je kan het programma direct bekijken op onze demo-omgeving door in te loggen op demo.jouwomgeving.nl met de volgende gegevens:

 • Gebruikersnaam = testbehandelaarmodules
 • Wachtwoord = zorginhoudelijke modules jo
  Let op: Log in, zet de privé-modus uit en navigeer naar het dashboard  van 'Testcliënt Modules' om het programma te bekijken.

Wil je dit programma activeren in de Bibliotheek van jouw organisatie? Dien een ticket in bij support via support@jouwomgeving.nl

Schermafbeelding2022-07-06om08.52.31-9900000000079e3c
Schermafbeelding2022-07-06om08.53.26-990000079e04513c
Divider.png

Update: Bibliotheek

De volgende documenten zijn toegevoegd aan de algemene Bibliotheek (bron Accare):

 • Zelfstandig worden (algemeen)
 • Zelfstandig worden als je een autisme spectrum stoornis hebt...

In deze boekjes staat wat er op jongeren af komt wanneer ze 18 worden. Er staan tips in en informatie over:

 • Familie, vrienden, hobby's en sport (Sociale steun)
 • Wonen
 • School
 • Werk, inkomen en schulden
 • Welzijn en gezondheid

De volgende websites zijn verwijderd uit de algemene Bibliotheek, omdat de links niet meer werken:

 • Alles over de hersenen
 • Autisme beeldbank

Wil je hulpmiddelen voor jouw organisatie aan- of uitzetten? Dien een verzoek in bij support via support@jouwomgeving.nl en geef aan om welk(e) hulpmiddel(en) het gaat.

Wil je een nieuw hulpmiddel toevoegen aan het aanbod van jouw organisatie? Dien dan een verzoek in via dit formulier.