Jouw hulp, op jouw
moment, op jouw app

eHealth was nog nooit zo dichtbij

De nieuwe Jouw Omgeving apps openen een zee aan mogelijkheden. Dankzij de apps kun je nu nog beter vanaf je mobiel werken aan jouw hulp, waar en wanneer jij dat wilt. Of het nu gaat om updates, beveiligd berichtenverkeer of handige tools zoals het Eetdagboek en het G-Schema. Alle apps zijn volledig geïntegreerd met het platform dus je hoeft nooit meer iets te missen of dubbel te doen.

Beveiligd berichtenverkeer

Wissel op een eenvoudige manier beveiligde berichten uit met alle personen in jouw netwerk. Professionals, cliënten en alle andere betrokkenen kunnen zo nog makkelijker in contact blijven op een manier die ze gewend zijn. Stuur berichten tussen computers, tablets en smartphones vanuit het platform en de app. Dankzij push notificaties word je op de hoogte gehouden en mis je nooit meer een bericht. Communiceren was nog nooit zo makkelijk.

Altijd op de hoogte

Door middel van updates en notificaties ben je altijd op de hoogte als er iets in Jouw Omgeving gebeurt. Misschien heb je een nieuw bericht ontvangen, is er een vragenlijst ingevuld of voor je klaargezet of krijg je een herinnering voor een bepaalde actie of oefening. Dankzij de push notificaties kan het allemaal en hoef je nooit meer iets te missen, zelfs als je niet achter je computer zit.

Op maat in te richten

Naast de berichten- & notificatie-app zijn er nog meer apps met tools die relevant zijn voor jou. Zo kun je met het Eetdagboek precies bijhouden wat je wanneer gegeten hebt en hoe je je daarbij voelt. De app helpt je ook met herinneringen, zodat je hem niet vergeet in te vullen. Het G-Schema helpt je om lastige situaties in kaart te brengen zodra ze zich voordoen. Zo krijg je meer inzicht in hoe je gevoel samenhangt met je gedachtes en gedrag.

Volledig geïntegreerd

Onze apps zijn volledig geïntegreerd met het online platform

Veilig

Al je data wordt veilig opgeslagen

Notificaties

Altijd op de hoogte door middel van push notificaties

Berichten

Veilig en laagdrempelig berichten sturen naar jouw netwerk

Eetdagboek

Eenvoudig bijhouden wat je elke dag eet en hoe je je daarbij voelt

G-Schema

Breng lastige situaties direct in kaart en leer meer over jezelf