eHealth app

Je telefoon heb je altijd op zak. Door de eHealth app van Jouw Omgeving kun je werken aan doelen op het moment dat het aan de orde is. Niet alleen thuis, maar ook onderweg. Je communiceert snel en eenvoudig met je hulpverlener of anderen in je netwerk. En je kunt op je telefoon gegevens invoeren in bijvoorbeeld het Eetdagboek of G-schema, en zo bijhouden hoe het met je gaat. Van alle activiteit in het platform kun je een melding ontvangen op je telefoon. Onze app is geïntegreerd met het platform, dus je hoeft nooit meer iets te missen of dubbel te doen. Bovendien bewaart onze app geen data op je telefoon, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je opslag minder wordt.

Frame 9.png

Beveiligd berichtenverkeer

Wissel op een eenvoudige manier beveiligde berichten uit met alle personen in jouw netwerk. Professionals, cliënten en alle andere betrokkenen kunnen zo nog makkelijker in contact blijven op een manier die bekend is. Stuur (chat)berichten tussen computers, tablets en smartphones vanuit het platform en de app. Dankzij push-notificaties word je op de hoogte gehouden en mis je nooit meer een bericht. Communiceren was nog nooit zo makkelijk.

Jouw Omgeving app
Frame 3.png

Altijd op de hoogte

Door middel van notificaties op je telefoon ben je altijd op de hoogte als er iets in Jouw Omgeving gebeurt. Misschien heb je een nieuw bericht ontvangen, is er een vragenlijst ingevuld of voor je klaargezet of krijg je een herinnering voor een bepaalde actie of oefening. Dankzij de push-notificaties kan het allemaal en hoef je nooit meer iets te missen, zelfs als je niet achter je computer zit.

contact.png

Probeer het zelf!

Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.