Label ICT beheerders

Vereenvoudig je ICT-landschap

Alle gebruikers van digitale zorg zijn gebaat bij een zorgvuldig en veilig beheer van accounts en autorisaties. Gemak en eenvoud zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

ecd-sync.png

Integratie met ECD/EPD

Moeiteloos gebruikers, zorggegevens en afspraken uitwisselen

Lees meer

veilig.width

Veiligheid & privacy voorop

Wij zijn NEN- en ISO-gecertificeerd en voldoen aan de AVG-richtlijnen en meerdere webstandaarden

Lees meer

dossier.width

Inzage in afspraken en dossier

De cliënt ziet wat er wordt geschreven en uit welke documenten het dossier bestaat

Lees meer

Volledig in eigen beheer

Account- en autorisatiebeheer vindt plaats vanuit de functioneel beheeromgeving door de beheerder (administrator) van de zorginstelling.

Vanuit de beheeromgeving wordt het gehele zorgtraject van intiële aanmelding tot afsluiting van een behandel- of begeleidingstraject gestroomlijnd.

Synchronisatie van gebruikers

Jouw Omgeving biedt mogelijkheden om gebruikers te synchroniseren via verschillende koppelingen met ECD/EPDs. Voorbeelden hiervan zijn Care4, ONS en PlanCare.

Ook heeft Jouw Omgeving een eigen API, waardoor andere softwaresystemen gemakkelijk met Jouw Omgeving kunnen communiceren.

Het maken van een nieuwe koppeling is altijd maatwerk. Wij nemen dan ook de tijd om een koppeling zo optimaal mogelijk in te richten en volledig door te testen voor livegang. Dit alles uiteraard in nauwe afstemming met de collega-leverancier(s).

testpanel-groot

Veiligheid en privacy voorop

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en privacy. We zijn NEN- en ISO-gecertificeerd, voldoen aan de AVG-richtlijnen en aan meerdere webstandaarden.

We zijn trots op het behalen van het MedMij-label, hetgeen betekent dat Jouw Omgeving voldoet aan de strenge MedMij-voorwaarden om als Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) aangemerkt te worden.

veiligheid-groot.png
dossier.png

Inzage in afspraken en dossier

Door deintegraties met het ECD/EPD biedt Jouw Omgeving een toegankelijk cliënt- en verwantenportaal. De cliënt heeft vanuit Jouw Omgeving direct inzage in hun dossier en afspraken uit het bronsysteem. Hierdoor wordt het dossier écht van de cliënt en is het niet meer alleen een middel voor de zorgprofessional.

Transparante dossiervoering geeft duidelijkheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid: de cliënt ziet wat er wordt geschreven en uit welke documenten hun dossier bestaat.

De voordelen

Een herkenbare en vertrouwde omgeving voor alle betrokkenen

  • Hosting van de installatie op een veilige server, zodat gegevens écht veilig blijven
  • Beveilig en bescherm gegevens met een extra authenticatielaag via SMS
  • Beheer accounts, rollen & relaties en groepen
  • Krijg beter inzicht in de zorgstatus van je gebruikers
  • Synchroniseer alle gebruikers uit het ECD/EPD naar Jouw Omgeving
  • Krijg inzicht in het aantal gebruikers en het gebruik van online behandelmodules
  • BI-tooling koppelen door middel van onze API
  • Ondersteuning aan de eerstelijnshelpdesk bij complexere vragen en problemen

Wat vinden onze gebruikers?

contact.original.png

Probeer het zelf!

Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan een inspiratiesessie met onze productexperts. Ze laten je zien hoe het platform werkt en wat de toekomst van digitale zorg bij jouw organisatie kan zijn. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.