Beeldbellen via Microsoft Teams

Hoe gebruik je het?

Via een koppeling is Microsoft Teams volledig geïntegreerd in de modules Chat en Kalender. De zorgprofessional kan direct vanuit de chat een Teams afspraak aanmaken en delen met de cliënt, verwanten of collega zorgprofessionals. Dit kan zowel individueel als met meerdere personen. Via de Kalender kan de zorgprofessional een Teams afspraak inplannen. Alle genodigden ontvangen hiervan een update in hun Meldingen module en de afspraak komt in hun eigen Kalender te staan. De Teams afspraken kunnen vanuit de Kalender gesynchroniseerd worden naar de externe (bron) agenda van de zorgprofessional, zoals Google calendar of Microsoft outlook.

beeldbellenchat.png
beeldbellenkalender.png

Wat levert het op?

Beeldbellen is een laagdrempelige vorm van contact op afstand die bijdraagt aan het hebben van meer frequente, korte contactmomenten. Doordat Microsoft Teams naadloos geïntegreerd is met Jouw Omgeving wordt het uitnodigen van cliënten en verwanten eenvoudiger en laagdrempeliger en kun je gedurende de afspraak doorgaan met werken in Jouw Omgeving. Doordat Teams-afspraken vanuit de Kalender gesynchroniseerd kunnen worden naar een externe (bron) agenda heeft de zorgprofessional alle relevante afspraken overzichtelijk op één plek staan.

Andreas Lamerz, kinder- en jeugdpsychiater GGZ NHN:

“Je kunt via beeldbellen veel meer de ruimte geven aan een ouder die normaal gesproken niet veel aan het woord komt... Je kunt dus veel makkelijker met beide ouders het gesprek aangaan en directiever aanwijzen wie wanneer het woord heeft.”

Bekijk deze video voor het volledige gesprek tussen Andreas Lamerz en Myriam Limper (implementatie-expert digitale zorg) over de praktische toepassing en meerwaarde van beeldbellen.

contact.original.png

Probeer het zelf!

Plan een demo en probeer Jouw Omgeving twee weken zelf uit. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.