Plan een inspiratiesessie

Benieuwd wat Jouw Omgeving jou kan bieden? We hebben hiervoor een proefperiode in het leven geroepen. Die begint met een live online demo, waarin we je laten zien wat er allemaal te vinden is in Jouw Omgeving. Na de sessie kun je met een testaccount zelf twee weken gratis en vrijblijvend aan de slag om het platform beter te leren kennen. Alleen of samen met collega’s ervaar je hoe het platform werkt en hoe het past bij jullie doelgroep en werkwijze.

demo.png

Zo maak je kennis met Jouw Omgeving

stap-1.png

Meld je aan

Meld je onderaan deze pagina aan door je gegevens achter te laten. We zullen binnen twee weken contact met je opnemen om de live online demo te plannen en je proefperiode te starten.

stap-2.png

Geef je wensen op

We hechten veel waarde aan een goede eerste ervaring. We sturen je daarom een korte online vragenlijst die ons helpt om de proefperiode zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jullie vraag, doelgroep en werkproces.

stap-3.png

Volg de live online demo

Een van onze medewerkers geeft jou (en je collega’s) een korte online demo, waarin we een rondleiding geven en vertellen over de bedoeling en mogelijkheden van Jouw Omgeving. De sessie is interactief. Jullie loggen zelf met een testaccount in op het platform.

stap-4.png

Probeer het zelf

Je kunt nu zelf twee weken geheel gratis en vrijblijvend aan de slag. Met je persoonlijke testaccount kun je op je gemak rondkijken en de mogelijkheden van het platform uitproberen. Tussentijds houden we graag contact om te helpen bij vragen.

stap-5.png

Deel je ervaringen

Tot slot komen we na twee weken nog eenmaal online bij elkaar om de ervaringen te bespreken en te horen wat jullie ervan vonden. De proefperiode is daarmee afgerond.

Wat je krijgt

 • Live online demo voor medewerkers
 • Persoonlijke begeleiding
 • Een eigen testaccount
 • Twee weken gratis toegang tot Jouw Omgeving
 • Expertise van een zorginhoudelijke adviseur
 • Vrijblijvend uitproberen

Wat we van je vragen

 • Medewerkers hebben en nemen genoeg tijd voor actieve deelname
 • We werken tijdens de proef niet met echte cliënten maar met testaccounts
 • We vertrouwen erop dat de content in het platform niet met derden wordt gedeeld of op andere manieren wordt opgeslagen cq. gedistribueerd
 • De proef vindt plaats op een demo-omgeving van Jouw Omgeving. Mocht de organisatie t.z.t. kiezen voor Jouw Omgeving dan leveren wij een maatwerk-installatie, ingericht naar wens
 • Deelnemers kunnen gedurende twee weken inloggen op Jouw Omgeving, gerekend vanaf de datum van de demo-presentatie
eigen-beheer.png

Ik wil Jouw Omgeving op proef

Laat je gegevens achter om je aan te melden voor een proefperiode. Je ontvangt uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie.