Jouw zorgaanbod in een digitaal jasje

Wij bieden de mogelijkheid om het zorgaanbod van jouw organisatie of afdeling digitaal te ondersteunen. We vernieuwen jouw zorgaanbod zodat jij efficiënte, moderne en effectieve zorg kan bieden. Dat proces doorlopen we samen aan de hand van ons implementatieplan. Wij bieden de tools om jullie zorgaanbod te digitaliseren en jullie bepalen de inhoud. Praktisch en realistisch gaan we samen aan de slag, om uiteindelijk mooie programma's op te leveren die aansluiten bij jullie doelgroep en hun netwerk.

Comp 40 3
Program Builder

Maak kennis met de Program Builder

Onze digitale tool, de Program Builder, beschikt over een groot aantal digitale bouwstenen waarmee alle onderdelen van de cliëntreis gedigitaliseerd kunnen worden. Door het ontwikkelproces te doorlopen en gebruik te maken van elkaars deskundigheid, ontwikkelen we in co-creatie een moderne cliëntreis voor jouw organisatie.

Moderne, efficiënte en effectieve zorg

  • Jouw zorgaanbod geschikt voor mobiel gebruik
  • Gestructureerde data exports voor onderzoek en doorontwikkeling van de werkwijze.
  • Toekomstbestendige techniek en voortdurende doorontwikkeling
  • Groeiend aantal mogelijkheden gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.
  • Boost het multidisciplinaire samenwerken tussen professional, cliënt en het sociale netwerk
  • De cliënt staat aan het roer van zijn eigen traject
  • Asynchroon werken wordt mogelijk; Jouw zorg, op jouw moment op jouw plek.

Snellere en hogere adoptie van digitaal werken

Doordat onze programma's zijn afgestemd op de al bestaande manier van werken ontstaat er een snellere en hogere adoptie van digitaal werken. Bovendien is het mogelijk om de look & feel van de organisatie toe te passen. De afbeeldingen, video's en terminologie die gekozen kunnen worden is herkenbaar voor medewerkers, cliënten en hun sociale netwerk. Onze ervaring is dat dit zorgt voor een verhoging van het aantal 'early adopters'. Enthousiaste medewerkers kunnen zorgen voor een olievlek binnen de organisatie en bijdragen aan een snellere en hogere adoptie van digitaal werken.

contact.original.png

Probeer het zelf!

Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan een inspiratiesessie met onze productexperts. Ze laten je zien hoe het platform werkt en wat de toekomst van digitale zorg bij jouw organisatie kan zijn. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.