Label zorgprofessionals

Weer ruimte voor zorg

Doen waar je goed in bent: zorgverlening voor cliënten, ondersteuning voor verwanten

veilig.width

Veilige communicatie

Transparantie zorgt voor verbinding

Lees meer

chat.png

Samenwerking

Betrek het netwerk gemakkelijker dan ooit

Lees meer

jouwomgeving.width

Zorginhoudelijke modules

Ondersteuning in behandelinhoud

Lees meer

Efficiënte administratie + tevreden cliënt = gelukkige zorgprofessional

Met de jaren is de administratieve belasting van de zorgprofessionals toegenomen. Elke extra cliënt betekent meer registratie, verantwoording en verslaglegging. Maar dankzij digitale oplossingen kunnen administratieve taken snel en efficiënt verwerkt worden. Of ze worden zelfs een hulpverleningsinstrument. Zo stelt Jouw Omgeving zorgprofessionals in staat meer tijd te besteden aan directe, kwalitatieve zorg.

Dat is niet alleen positief voor de cliënt, maar verhoogt ook het werkplezier van de professional. Jij kunt dan beter inspelen op de behoeften van de cliënt, meer aandacht besteden aan de kwaliteit van zorg en je werk-privébalans verbeteren.

Bovendien communiceer je eenvoudig met collega's. Wat de samenwerking ten goede komt. Het resultaat is minder stress, tevreden cliënten en meer voldoening.

Transparantie zorgt voor verbinding

Het is een uitdaging om buiten sessies goed zicht te krijgen op de werkelijke vorderingen van de cliënt. Daarom is Jouw Omgeving zo'n waardevolle aanvulling. Het biedt de kans om via extra contactmoment een vinger aan de pols te houden.

Dat werkt bij alle doelgroepen - volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel, jongeren met een licht verstandelijke beperking en iedereen daar tussenin. Van een bemoedigend berichtje tijdens een dip tot een interventie bij een crisis.

Met Jouw Omgeving kun je eenvoudig inspelen op ontwikkeling in het dagelijks leven van je cliënten. En doordat je altijd op de hoogte bent, kunnen jullie tijdens de face-to-face gesprekken direct naar de kern gaan.

Berichten jouwhulp.png

Betrek het netwerk gemakkelijker dan ooit

Ouders, familie, leerkrachten - iedereen die belangrijk is in het leven van cliënten, speelt een rol bij het zorgtraject.

Daarom krijgen enkele insiders, met toestemming van de cliënt, een inlogcode. Dat heeft allerlei praktische voordelen, zoals het snel en gemakkelijk contact met elkaar contact houden en meewerken aan de gezondheid van de cliënt.

Via het online platform krijgt de omgeving beter zicht op het proces, zodat zij de cliënt zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en stimuleren. En omgekeerd blijft de zorgprofessional via bijvoorbeeld ouders en leerkrachten goed op de hoogte hoe het de cliënt thuis, op school of werk vergaat.

Straatwijzer - Inhoud.png

Ondersteuning in behandelinhoud

De combinatie van face-to-face en de vele mogelijkheden op het online platform opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Dat is interessant. Want blended zorg vraagt om een andere aanpak. Het doet daarom een beroep op het vakmanschap en de creativiteit van professionals.

Het mooie van Jouw Omgeving is dat er een nieuwe wereld opengaat die prikkelt en inspireert tot vernieuwing van het vak. Uiteraard in technisch en organisatorisch opzicht, maar óók in de relatie met de cliënt. En dat leidt automatisch tot veranderingen in de aanpak en inhoud van behandelprogramma's.

De voordelen

Een herkenbare en vertrouwde omgeving voor alle betrokkenen

  • Alle betrokkenen vanuit één plek inzichtelijk
  • Betrek eenvoudig verwanten en het netwerk van de cliënt
  • Berichten uitwisselen op een laagdrempelige en veilige manier
  • Op je mobiel zijn meldingen en berichten binnen handbereik
  • Stel doelen en acties op en werk samen om ze te bereiken
  • Motiveer je cliënten door middel van beloningen
  • Hou de voortgang bij door transparant te rapporteren
  • Voorkom dubbel werk door volledige koppeling met ECD/EPD

Wat vinden onze gebruikers?

contact.original.png

Probeer het zelf!

Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan een inspiratiesessie met onze productexperts. Ze laten je zien hoe het platform werkt en wat de toekomst van digitale zorg bij jouw organisatie kan zijn. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.