Label zorgorganisaties

Overwin de uitdagingen in de zorg

Herstel het werkplezier van je medewerkers. Bespaar kosten door slimme oplossingen en efficiëntie. Verkort wachttijden en geef je cliënten meer controle over hun zorgtraject.

visie.width

Visie en strategie

Leg een stevige basis voor een succesvolle digitale transformatie

Lees meer

ecd-sync.png

Integratie met ECD/EPD

Moeiteloos gebruikers, zorggegevens en afspraken uitwisselen

Lees meer

jouwomgeving.width

Zorginhoudelijke modules

Generieke zorg op maat

Lees meer

Een klantgerichte cultuur van innovatie en samenwerking

Overheid en zorgorganen sturen steeds meer aan op een integrale aanpak, waarbij de eigen kracht van de cliënt én die van het sociale netwerk worden gebruikt. En de samenwerking met andere zorgpartijen wordt opgezocht.

Jouw Omgeving ondersteunt zorgorganisaties in de overgang naar deze integrale aanpak. Met als doel de kwaliteit van het leven van de cliënt sneller te verbeteren en het werkplezier van zorgprofessionals te verhogen. Op die manier helpen we de financiële en logistieke uitdagingen van zorgorganisaties te verkleinen.

Visie en strategie

Het opstellen van een visie en strategie over digitale zorgverlening is voor een zorginstelling een cruciale stap om de toekomstige koers te bepalen. Dit proces begint met een grondig begrip van de huidige behoeften en de rol van digitale technologieën daarin. De organisatie formuleert de toekomstige wensen, inclusief hoe innovatie zal bijdragen aan efficiëntie en tevredenheid van medewerkers, en betere zorg voor cliënten.

Op basis van deze visie wordt een strategie ontwikkeld. Er wordt aandacht besteed aan financiële investeringen, de (technologische) implementatie en adoptie door het personeel.

Het opstellen van de visie en strategie legt de basis voor een succesvolle digitale transformatie binnen de zorginstelling. Jouw Omgeving ondersteunt op alle lagen van de organisatie, zodat deze plannen worden gerealiseerd.

Integratie met ECD/EPD

Met een integratie koppelen we jouw ECD/EPD aan Jouw Omgeving. Op deze manier worden gebruikers, zorggegevens en afspraken uitgewisseld.

Doordat cliënten en verwanten in Jouw Omgeving actief meewerken aan verslaglegging, bevorderen we eigen regie, zelfsturing en samenwerking.

Voor de zorgprofessional staat alle informatie op één plek bij elkaar. De ervaring van 'meerdere systemen naast elkaar' met eigen inloggegevens is verleden tijd.

Group 2327
psycho-educatie-modules

Generieke editor voor zorg op maat

Met onze flexibele editor helpen we je graag om werkvormen en protocollen te digitaliseren. Het worden hierdoor gebruiksvriendelijke en toegankelijke, online modules. Dit kan een welkomstmodules met informatie over jouw zorgorganisatie zijn. Of wachtlijstverkorting door middel van relevante psycho-educatie of een zelfhulpmodule.

Daarnaast bieden we een breed scala aan evidence-based programma's die meteen ingezet kunnen worden.

De voordelen

Een herkenbare en vertrouwde omgeving voor alle betrokkenen

  • Verleen Zorg van de Toekomst met een sterke eHealth-visie
  • Voorkom dubbel werk door volledige koppeling met ECD-EPD
  • Hosting van de installatie op een veilige server, zodat gegevens écht veilig blijven
  • Betrek eenvoudig verwanten en het netwerk van de cliënt
  • Kies uit meer dan 300 hulpmiddelen om in te zetten tijdens een zorgtraject
  • Programma's inzetten van diverse leveranciers als Mirro en Therapieland
  • Hulp bij het digitaliseren van een module op papier
  • Ondersteuning aan de eerstelijnshelpdesk bij complexe vragen en problemen

Wat vinden onze gebruikers?

contact.original.png

Probeer het zelf!

Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan een inspiratiesessie met onze productexperts. Ze laten je zien hoe het platform werkt en wat de toekomst van digitale zorg bij jouw organisatie kan zijn. Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Bel met één van onze medewerkers via 088 4500 250 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.